Πραγματικές Σπαρτιάτισσες έκαναν το 2 στα 2 με Ακρίτα Καλαμάτας και Ναύπακτο!!!

Δυο δύσκολες νίκες στις οποίες οι αθλήτριες του Σπαρτιατικού έδειξαν την αγωνιστικότητά τους!
Το Σάββατο για την 2η αγωνιστική των νεανίδων ο Σπαρτιατικος χρειάστηκε 2:30 ώρες για να κάμψει την αντίσταση του Ακρίτα Καλαμάτας στον κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης. Αν και προηγήθηκε 2 φορές οι αθλήτριες της Καλαμάτας είχαν την απάντηση με τις αθλήτριες των 2 ομάδων να παίζουν το tie break με τον ΣΓΣ στα κρίσιμα σημεία καλύτερο παίρνοντας την νίκη.
Δύσκολη αποστολή για τις γυναίκες στην Ναύπακτο στην 3η αγωνιστική της Β εθνικής κατηγορίας το μεσημέρι της Κυριακής που είχαν να αντιμετωπίσουν εκτός την κοπωση του ταξιδιού και την κούραση αρκετών αθλητριών από την προηγούμενη μέρα .Αν και βρέθηκαν να χάνουν 2-0 βρήκαν το σθένος και την συγκέντρωση να χτίσουν μια αντεπίθεση επιβάλλοντας τον ρυθμό τους φτάνοντας σε μια δυσκολη ανατροπή μεσα σε μια δυνατή έδρα μετά από 2μιση και πλέον ώρες.
Τα συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριές μας για την αγωνιστικότητα τους σε μια σεζόν που είναι άκρως ανταγωνιστική και με υποχρεώσεις σε όλες τις κατηγορίες με συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια καθε εβδομάδα.
Νεανιδες: ( Κωνσταντόπουλος) Καπετανέα, Μελά, Πλειώτα, Κάκκα, Αιβαλιωτη, Κανελλοπούλου, Τουρνά, Λεβιδιώτη, Καρούνου, Μπουρλόκα, Ρηγάκου, Βαρδαμάσκου
Γυναίκες: ( Κωνσταντόπουλος – Σταυρόπουλος) Καπετάνιου, Βάρλα, Τσιγκανέ, Μπούνα, Πριφτάκη, Μελά, Κάκκα, Πλειώτα, Ζλατίντση, Γιαννακοδήμου