Α.Ο. Σπάρτη: Έντονα παράπονα για την διαιτησία

Οι άνθρωποι του Α.Ο. Σπάρτη εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια της ομάδας για την διαιτησία των Αγρανιώτη Α., βοηθοί: Καρβούνης, Μανωλακάκη στον εκτός έδρας αγώνα της 2ης αγωνιστικής στο Βρονταμά με τον Ήφαιστο.

Σε ένα αγώνα που η ιστορική ομάδα της Σπάρτης στεκόταν στον αγωνιστικό χώρο καλύτερα από τους γηπεδούχους και προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αναγνωστόπουλου στο 31ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για τις δυο αποβολές των Πολυχρονιάδη, Κυριακόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου η πρώτη και η δεύτερη στο 60ο λεπτό.

Πολύ σημαντική φάση ήταν και αυτή του 26ου λεπτού όπου ο Απαλοδήμας μαρκάρει αντικανονικά τον Χατζηστραβό εντός περιοχής. Μια φάση στην οποία θα έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι. Ήταν τέτοιο το μαρκάρισμα που ο Χατζηστραβός δεν μπόρεσε να συνεχίσει τον αγώνα και αντικαταστάθηκε από τον Αναγνωστόπουλο ο οποίος 5 λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ.

Ο Α.Ο. Σπάρτη είχε και δοκάρι σε προσπάθεια του Παπαδόπουλου.

Κόκκινη: Δεύτερη κίτρινη για Πολυχρονιάδης στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου, Κυριακόπουλος δεύτερη κίτρινη στο 60′.

Ο Α.Ο. Σπάρτη διαμαρτύρεται για την διαιτησία του αγώνα, η ιστορική ομάδα της Σπάρτης δέχθηκε δύο κόκκινες με δεύτερη κίτρινη και δεν της δόθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χατζηστραβού εντός περιοχής από τον Απαλοδήμα. Αυτή η φάση έγινε 5 λεπτά πριν ανοίξει το σκορ. Ο Αναγνωστόπουλος αντικατέστησε τον Χατζηστραβό μετά το εν λόγω αντικανονικό μαρκάρισμα και άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.