Σπαρτιατικός: Έναρξη αγωνιστικών υποχρεώσεων για την ανδρική ομάδα

Το Σάββατο 12/11/22 ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ανδρική μας ομάδα για την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής της ΕΣΠΕΠ, από εκεί που τις ολοκλήρωσε πέρσι, δηλαδή στο κλειστό γυμναστήριο του Βραχατίου, όπου αντιμετώπισε τον ενισχυμένο φέτος τοπικό Γ.Α.Σ Παμβοχαϊκό, στον οποίο φέτος αγωνίζεται ο μέχρι πρόσφατα διεθνής και πρώην πρωταθλητής Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό Παναγιώτης Πελεκούδας.
Η ομάδα μας φέτος απαρτίζεται από πολύ νεαρούς αθλητές οι οποίοι αγωνίζονται ακόμα στη κατηγορία των παμπαίδων με σκοπό να πάρουν παραστάσεις, να βελτιωθούν και να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα πρωταγωνιστήσει πάλι τα επόμενα χρόνια στην κατηγορία.
Συνεπώς η ήττα απο μία ομάδα που απαρτίζεται από πολλούς έμπειρους αθλητές ήταν αναμενόμενη όπως και τα οφέλη που θα έχουν οι νεαροί μας αθλητές στο μέλλον.
Γ.Α.Σ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ – ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ 3-0
(25-13,25-8,25-12)
ΣΥΝΘΕΣΗ:
Ι. Ρηγάκος (προπονητής): Κ. Αλατσάς (αρχηγός), Ι. Κονίδης, Ν. Χιουρέας, Π. Αποστολάκος, Π. Γιαννόπουλος, Π.Ματαράς, Δ. Εξαρχάκος, Δ. Φραγκής, Θ.Παπαδόγιαννης, Γ. Βενιζέλος.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής:
Γ.Σ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ – ΠΑΤΡΑ VOLLEY 0-3
Γ.Σ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ – Α.Σ.Π ΕΡΜΗΣ 1-3
Α.Ε.Π ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Β’ – ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ 3-0 α.α
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Α.Ε.Π ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Β’ 3 3-0
2. Γ.Α.Σ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ 3 3-0
3. ΠΑΤΡΑ VOLLEY 3 3-0
4. Α.Σ.Π ΕΡΜΗΣ 3 3-1
5. Γ.Σ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ 0 1-3
6. Γ.Σ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ 0 0-3
7. ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ 0 0-3
8. ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ 0 0-3 (αποχώρησε από το πρωτάθλημα)
Επόμενη αγωνιστική για την ομάδα μας το Σάββατο στις 19/11/22 στις 18.00 καθώς θα υποδεχτεί την ομάδα της Α.Ε.Π ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Β’ στο κλειστό γυμναστήριο της Σπάρτης.