Μουντιάλ 2022: Το Κατάρ δωροδόκησε 8 παίκτες του Εκουαδόρ με 7.4 εκατ. δολάρια

Δημοσιογράφος από το Κατάρ αποκαλύπτει ότι οι οικοδεσπότες δωροδόκησαν οκτώ ποδοσφαιριστές του Εκουαδόρ έναντι 7.4 εκατομμυρίων δολαρίων για να χάσουν με 1-0 στην πρεμιέρα, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις δύο ομάδες.

Ένα tweet δημοσιογράφου από το Κατάρ, ονόματι Αμζάντ Ταχά, ο οποίος συνεργάζεται με την Daily Mail, προκάλεσε σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, λίγες ημέρες πριν από το Μουντιάλ του Κατάρ.

Αυτό αναφέρει ότι η χώρα δωροδόκησε οκτώ παίκτες του Εκουαδόρ με 7.4 εκατομμύρια δολάρια για να χάσουν το πρώτο παιχνίδι με 1-0.

Τη συγκεκριμένη είδηση επιβεβαίωσαν πέντε μέλη του Κατάρ και του Εκουαδόρ. Ο δημοσιογράφος εκφράζει την ελπίδα του να είναι ψευδής αυτή η είδηση και ότι ελπίζει να αλλάξει η έκβαση του αποτελέσματος.

Αποκλειστικό: Το Κατάρ δωροδόκησε οκτώ παίκτες του Ισημερινού με 7,4 εκατομμύρια δολάρια για να χάσουν το πρώτο παιχνίδι (1-0 2ο ημίχρονο). Πέντε μέλη του Κατάρ και του Εκουαδόρ επιβεβαίωσαν αυτό. Ελπίζουμε ότι είναι ψευδές. Ελπίζουμε ότι η κοινοποίηση αυτού θα επηρεάσει το αποτέλεσμα. Ο κόσμος θα πρέπει να αντιταχθεί στη διαφθορά της FIFA“, ανέφερε συγκεκριμένα το tweet του δημοσιογράφου από το Κατάρ.

ΠΗΓΗ: sport24.gr