Πανγυθεατικός: Πρώτη ήττα με πολλές σκιές. Οι επίμαχες φάσεις (εικόνες)

Πρώτη ήττα για τον Πανγυθεατικό μας στον φετινό μαραθώνιο της Γ’Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα μας ταξίδεψε στη Μύκονο και ηττήθηκε με 2-1 από την τοπική ΑΕ Μυκόνου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 2-0 και η ομάδα μας μείωσε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ζορμπά και πίεσε για την ισοφάριση έως το τέλος!
Δυστυχώς στην αναμέτρηση υπάρχουν πολλές σκιές εξαιτίας της κάκιστης απόδοσης των διαιτητών, με δικαιολογημένα παράπονα από την ομάδα μας σχετικά με το πρώτο γκολ των γηπεδούχων, αλλά και για τη χωρίς λόγο ακύρωση του γκολ του Κωστάκου με το σκορ στο 1-0.
Πολλά μπράβο στους προπονητές και τους παίκτες μας, που προστάτεψαν την ομάδα και τους εαυτούς τους απέναντι σε επικίνδυνους για το άθλημα διαιτητές!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της ΑΕ Μυκόνου για την άψογη φιλοξενία!
Συνεχίζουμε δυναμικά και επικεντρωνόμαστε στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΑΟ Διαβολιτσίου!
Όλοι δίπλα στην ομάδα μας!
Υ.γ. Στα σχόλια, παρατίθενται δύο φωτογραφίες από τις επίμαχες φάσεις, τις οποίες ξεκάθαρα φαίνονται τα λάθη των διαιτητών. Ευτυχώς μέσω της κάλυψης των αναμετρήσεων, τα διαιτητικά λάθη δεν κρύβονται πια .
Το 1ο γκολ της Μυκόνου, όπου ξεκάθαρα ο επιθετικός των γηπεδούχων είναι εκτεθειμένος τη στιγμή που φεύγει η μπάλα από το πόδι του παίκτη που βγάζει την ασίστ
Το γκολ της ισοφάρισης του Πανγυθεατικού, που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Με βελάκι ο Κωστάκος, που φαίνεται να καλύπτεται από τον τελευταίο αμυντικό των γηπεδούχων!