Σπαρτιατικός: 2 στα 2 για γυναίκες και νεάνιδες!

2 στα 2 για νεάνιδες γυναίκες σε ένα απαιτητικό σαββατοκύριακο.
Οι νεάνιδες το Σάββατο χρειάζονταν μόνο καθαρή νίκη για να τελειώσουν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση άσχετα με τα αποτελέσματα των 2 τελευταίων αγωνιστικών. Με αρκετά σοβαρή εμφάνιση κέρδισαν τον Ακρίτα στην Καλαμάτα με 0-3 και περιμένουν πλέον την ολοκλήρωση της Α φάσης με 2 αγωνιστικές ακόμα να απομένουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σπαρτιατικος συμμετέχει στο πρωτάθλημα νεανίδων u20 ουσιαστικά με την ομάδα των κορασίδων u18.
Την Κυριακή σε ένα ματς που η καθαρή νίκη ήταν μονόδρομος οι αθλήτριες του ΣΓΣ με αρκετά καλή εμφάνιση επικράτησαν του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης στην 8η αγωνιστική της Α φάσης με 3-1 σετ βάζοντας φωτιά πλέον στον όμιλο με τριπλη ισοβαθμία στην 3η θέση.
Συνέχεια την άλλη Κυριακή σε άλλο ένα ταξίδι στην Πάτρα με αντίπαλο την Ολυμπιάδα. Συγχαίρουμε όλες μας τις αθλήτριες μικρές και μεγάλες που προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων με πολλά κορίτσια να έχουν αγώνες Σάββατο και Κυριακή και με έξτρα βάρος των ταξιδιών.
Για το 2ημερο αγωνιστηκαν:
Καπετάνιου, Βάρλα, Μπούνα, Τσιγκανέ, Καπετανέα, Μελά, Πλειώτα, Κάκκα, Ζλατίντση, Τουρνά, Καρούνου, Αιβαλιώτη, Μπουρλόκα, Κανελλοπούλου