Άλλο ένα γκολ που σκοράρει το αθλητικό site της Λακωνίας, isports.gr!

Το αθλητικό site της Λακωνίας, isports.gr, για άλλη μια φορά προβάλλει την υγεία και τα θετικά στοιχεία του Λακωνικού ποδοσφαίρου!

Σε αυτή την κατεύθυνση οφείλουμε να προβάλλουμε τα θετικά στοιχεία των αγώνων και των αθλητών και την σημείωση όσων άσχημων στιγμών συμβαίνουν εντός και εκτός γηπέδων και μπορούν να βελτιωθούν – διορθωθούν.

Σκοπός του αθλητικού site της Λακωνίας, isports.gr, είναι η δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για τα παιδιά μας.

Το isports.gr στέκεται δίπλα στη κάθε ομάδα – ανεξαρτήτου δυναμικότητας – και στο κάθε αθλητή προβάλλοντας τις προσπάθειές τους και τον αγώνα τους.

Η προβολή της ευγενούς άμιλλας, της εντιμότητας, του θάρρους, της θέλησης, της αποφασιστικότητας, της επιμονής και της υπομονής, της πειθαρχίας σε κανόνες, του μέτρου, της εγκράτειας, του σεβασμού στον αντίπαλο αλλά και στο διαφορετικό.

Αμέτρητες ευχαριστήριες ανακοινώσεις έχουν αναρτηθεί στο isports.gr με την μια ομάδα να ευχαριστεί την άλλη για την φιλοξενία, να εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και καλή αγωνιστική περίοδο.

Αμέτρητες ευχετήριες ανακοινώσεις για περαστικά και γρήγορη ανάρρωση σε αθλητές με σοβαρούς αλλά και όχι τόσο σοβαρούς τραυματισμούς.

Έρχονται να προστεθούν τώρα οι ανακοινώσεις για τα αποδυτήρια των ομάδων που βγαίνουν η μια μετά την άλλη και δείχνουν το δρόμο στη κάθε φιλοξενούμενη ομάδα για τον σεβασμό που οφείλει να δείχνει στους χώρους του γηπέδου που φιλοξενείται.

Άλλα ΜΜΕ μπορούν να μην στέκονται σε τέτοιου είδους ανακοινώσεις – αφού δεν «πουλάνε» και δεν φέρνουν κόσμο.

Στο isports.gr θα μπορείτε να βρείτε αμέτρητες από αυτές, που θα συμβάλλουν σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας, για τον αθλητισμό και την κοινωνία γενικότερα.