Επιλέξτε τα καλύτερα τραπέζια σαλονιού για το σαλόνι σας

Επιλέξτε τα καλύτερα τραπέζια σαλονιού για το σαλόνι σας

Τα τραπέζια σαλονιού αν και είναι ύψιστης σημασίας για τη διαρρύθμιση του καθιστικού, αποτελούν το τελευταίο με το οποίο ασχολείται κανείς. Βρίσκονται στο κέντρο του δωματίου και εξυπηρετούν έναν πολύ πρακτικό σκοπό: αυτόν του να ακουμπά κανείς το ποτό ή το φαγητό του. Ταυτόχρονα μέσα από αυτή ακριβώς τη λειτουργία τους φέρνουν κοντά τους ανθρώπους, τους φίλους, την οικογένεια. Ας δούμε πώς θα επιλέξετε τον μικρό πρωταγωνιστή του καθιστικού σας με βάση το σχήμα τους και τη χρήση για την οποία τα προορίζετε:

Οβάλ και ορθογώνια τραπέζια

Τα οβάλ τραπέζια σαλονιού είναι εξαιρετικά στον συνδυασμό πρακτικότητας και καλαισθησίας. Αφενός δεν έχει γωνίες, οπότε είναι ασφαλές για παιδιά. Αφετέρου έχουν μεγάλη επιφάνεια, οπότε μπορείτε να ακουμπήσετε πολλά πράγματα πάνω τους. Ταιριάζουν καλύτερα με τους κλασικούς διθέσιους και τριθέσιους καναπέδες. Τα ορθογώνια τραπέζια επίσης ταιριάζουν με τους προαναφερθέντες καναπέδες και είναι μια πιο μοντέρνα πινελιά στο καθιστικό.

Τετράγωνα και στρογγυλά τραπέζια σαλονιού

Τα στρογγυλά είναι ιδανικά για συγκεντρώσεις οικογενειακές, αλλά και φίλων. Είναι ό,τι πρέπει για να φάτε πίτσα σε μια βραδιά ταινίας ή βάλτε λίγα πουφ απέναντι από τον καναπέ και είστε έτοιμοι για πάρτι. Τέλος τα τετράγωνα τραπέζια σαλονιού έχουν ένα όμορφο συμμετρικό στυλ. Είναι πρακτικά, γιατί συνήθως διαθέτουν και αποθηκευτικό χώρο, ενώ συμπληρώνουν ιδανικά έναν γωνιακό καναπέ προσφέροντας επιφάνεια σε όλους.