Ο Παναρκαδικός είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει.

Η ανακοίνωση του Παναρκαδικού:

“Τρίπολη 6/2/2023

Με αφορμή τη χθεσινή έναρξη του 2ου γύρου του πρωταθλήματος της Ά κατηγορίας της ΕΠΣ Αρκαδίας και μετά από τις επανειλημμένες  εχθρικές διαιτησίες που έχει αντιμετωπίσει έως τώρα η ομάδα του Παναρκαδικού Α.Ο. η Διοίκηση του Συλλόγου θέλει να ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση ότι από εδώ και πέρα θα επιδείξει μηδενική ανοχή στην οργανωμένη προσπάθεια κάποιων να μειώσουν και να υπονομεύσουν την προσπάθεια που κάνει φέτος η ομάδα μας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους..
Σεβόμενοι μέχρι σήμερα όλα τα θεσμικά όργανα του τοπικού ποδοσφαίρου δεν είχαμε προβεί σε καμία δημόσια ανακοίνωση – καταγγελία για τη διαιτησία. Περιμέναμε τον ίδιο σεβασμό και από την άλλη πλευρά θεωρώντας κάποιες προκλητικές διαιτησίες του 1ου γύρου ως μεμονωμένα περιστατικά.
Η χθεσινή διαιτησία Μπόζνου στο αρκαδικό ντέρμπι με το Λεωνίδιο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης αφού με το ανύπαρκτο πέναλτι που δόθηκε εις βάρος της ομάδας μας διεκόπη ένα μεγάλο σερί νικών και σταμάτησε η ανοδική πορεία του Παναρκαδικού.
Τι φοβήθηκαν κάποιοι; Μήπως διαπίστωσαν ότι ο Παναρκαδικός ανεβαίνει επικίνδυνα; Μήπως κατάλαβαν ότι μπορεί χαλάσει το σενάριο που από την αρχή της χρονιάς έχουν φτιάξει; Τί να φοβήθηκαν άραγε οι ¨γνωστοί – άγνωστοι” του αρκαδικού ποδοσφαίρου;
Ως Διοίκηση δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα προστατεύσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την ιστορία του μεγάλου Παναρκαδικού. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα υπεύθυνο ή ανεύθυνο να παίζει με τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας και να κλέβει με αυτό τον απαράδεκτο και προκλητικό τρόπο βαθμούς από τον Παναρκαδικό Αρκετά ανεχτήκαμε όλους αυτούς που νομίζουν ότι μπορούν να δίνουν εντολές από τις καρέκλες που κάθονται.
Σε ολους αυτούς στέλνουμε το μήνυμα ότι ο Παναρκαδικός είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Πολύ πιο γρήγορα από ότι νομίζουν αυτοί οι κύριοι ο Παναρκαδικός θα ανέβει εκεί που πραγματικά αξίζει. Ξέραμε από την αρχή ότι φέτος στα αρκαδικά γήπεδα δεν θα ειχαμε αντιπάλους μόνο τα Σωματεία που θα αγωνιζόμαστε κάθε Κυριακή αλλά και πολλούς άλλους …παράγοντες. Δεν πιστεύαμε όμως ποτέ ότι θα το έκαναν τόσο προκλητικά και αδιάντροπα. 
Χθές λίγο πριν τις Απόκριες οι μάσκες έπεσαν και όλοι κατάλαβαν ότι η άνοδος του Παναρκαδικού πονάει!
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ”