Κάστρο Γερακίου: Κάλεσμα στους φιλάθλους να υποστηρίξουν την ομάδα σεβόμενοι τους αντιπάλους

Η ανακοίνωση του Κάστρου Γερακίου για το εκτός έδρας ντέρμπι με την Α.Ε. Δήμου Ασωπού

Το Δ.Σ. του Κάστρου Γερακιού καλεί τους φιλάθλους του να στηρίξουν την ομάδα μας στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αθλητική Ένωση Δήμου Ασωπού ένα παιχνίδι θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας στο Β’ όμιλο.

Το Δ.Σ. καλεί τους φιλάθλους του να στηρίξουν την ομάδα μας σεβόμενοι τον αντίπαλο τους γηπεδούχους φιλάθλους και κρατώντας τη θέση που αρμόζει για την ιστορία του Κάστρου για τον κόσμο του Γερακίου και για τις ακαδημίες του Κάστρου μας.

Οποιαδήποτε μεμονωμένη συμπεριφορά η οποία θα δείχνει ασέβεια προς τους γηπεδούχους προς τους διαιτητές ή προς τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας θα αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό θα είναι καταδικαστέο από το διοικητικό συμβούλιο του Κάστρου και από τους Φιλάθλους μας.

Εάν το παιχνίδι δεν έχει την έκβαση που χρειάζεται η ομάδα μας θα χειροκροτήσουμε ιπποτικά τους αντιπάλους μας θα τους συγχαρούμε για την επιτυχία τους και στη συνέχεια θα αποχωρήσουμε ήσυχα από το γήπεδο.

Αυτή είναι η θέση της διοίκησης των φιλάθλων αλλά και όλων ενασχολούμενων με το Κάστρου γερακιού ευχή μας να κερδίσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Καλό αγώνα και στις δύο αξιόμαχες ομάδες που έφτασαν έως εδώ.