Οι αντίπαλοι του Αμυκλιακού στα Play off ανόδου στη Γ’ Εθνική

Οι Πρωταθλητές των ΕΠΣ Κεφαλληνίας-Ιθάκης, ΕΠΣ Ζακύνθου, ΕΠΣ Αχαΐας, ΕΠΣ Μεσσηνίας, ΕΠΣ Αρκαδίας, ΕΠΣ Λακωνίας θα διεκδικήσουν τα τρία εισιτήρια για την Γ’ Εθνική.

Τα παιχνίδια αυτά μέσα σε όμιλο 7 ομάδων, θα είναι μονά, με 3 αγώνες εντός, με 3 αγώνες εκτός, και ένα ρεπό. Και με σύστημα βαθμολογίας θα ξεχωρίσουν οι πρώτες τρεις (3) από τις επτά συνολικά ομάδες, οι οποίες και θα πάρουν την άνοδο για τη Γ΄ Εθνική περιόδου 2023-2024.

Αμυκλιακός, ΠΑΟ Βάρδας, Α.Ο. Λεβάντε, Λεωνίδιο ή Ερμής Μελιγούς, Εράνη Φιλιατρών ή Α.Ο. Κυπαρισσίας, Πανομβριακός, Θύελλα Πατρών, Άρης Πατρών και Παναιγιάλειος, Παλληξουριακός ή Α.Ο. Διλινάτων.

Στην Ηλεία Πρωταθλητής έχει αναδειχθεί ο ΠΑΟ Βάρδας.

Στη Λακωνία Πρωταθλητής ο Αμυκλιακός.

Στην Αρκαδία τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος πρώτο το Λεωνίδιο με 63 βαθμούς και δεύτερος ο Ερμής Μελιγούς με 60 βαθμούς.

Στη Μεσσηνία τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος γίνεται μάχη μεταξύ της Εράνης Φιλιατρών 76 βαθμούς, και Α.Ο. Κυπαρισσίας 74. Η μάχη θα κρατήσει μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Στη Ζάκυνθο ο Α.Ο. Λεβάντε αναδείχτηκε Πρωταθλητής κάνοντας την έκπληξη ανατρέποντας το πλεονέκτημα της Θύελλας Αμπελοκήπων.

Στην Αχαΐα Πανομβριακός, Θύελλα Πατρών, Άρης Πατρών και Παναιγιάλειος θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή.

Στη Κεφαλληνία – Ιθάκη Παλληξουριακός με 8 βαθμούς και Α.Ο. Διλινάτων με 7 βαθμούς διεκδικούν στα play off της Α’ κατηγορίας τον τίτλο του Πρωταθλητή – απομένουν 4 αγωνιστικές.