ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΟΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε προς τους γονείς και τα μέλη των σωματείων μας ότι για πολλοστή φορά ο Σύλλογός μας (Σύλλογος Αντισφαίρισης Σπάρτης) σε συνεργασία με την ποδοσφαιρική ακαδημία ΕΛΠΙΔΕΣ προβήκαμε στον καθαρισμό του Αθλητικού κέντρου Παρορίου με την πολύτιμη βοήθεια των προπονητών, εθελοντών γονέων αλλά και μελών του Δ.Σ.

Σε αμφότερους τους Συλλόγους έχει παραχωρηθεί, με όλες τις νόμιμες διαδικασίες και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νέου αθλητικού νόμου, για συγκεκριμένες ώρες και μέρες τόσο το γήπεδο της αντισφαίρισης όσο και το γήπεδο του ποδοσφαίρου. Πέρα από το ωράριο διεξαγωγής των προπονήσεων προσπαθούμε να διατηρούμε το χώρο καθαρό και ασφαλή, σεβόμενοι τον ευατό μας, το έργο μας αλλά και τα ενήλικα μέλη και ανήλικα που προπονούνται σε εμάς γιατί πεποίθησή μας είναι ότι εκτός από δικαιώματα και εμείς και το κοινό έχουμε και υποχρεώσεις!

Ο μεν Σύλλογος Αντισφαίρισης Σπάρτης δραστηριοποιείται τα τελευταία 10 χρόνια στο χώρο και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΕΛΠΙΔΕΣ 2 χρόνια. Πολλές φορές σε όλο αυτό το διάστημα έχουμε οχλήσει και ενημερώσει τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ και το ΔΗΜΟ ΣΠΑΡΤΗΣ εγγράφως και με μηνύματα για τις επισκευές που χρειάζεται να γίνουν χωρίς ανταπόκριση αλλά με προτροπή να προβούμε εμείς στην αποκατάστασή τους πράγμα που έγινε πράξη με προθυμία και με δικά μας έξοδα και μέριμνα.

Πρωταρχικός μας στόχος, είναι η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του αθλητικού κέντρου γι’ αυτό και έχουμε κάνει και συγκεκριμένες προτάσεις τόσο στον ΔΗΜΟ ΣΠΑΡΤΗΣ όσο και στον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ εδώ και 3 χρόνια, αλλά έμειναν αναπάντητες. Μία εξ αυτών ήταν και η πλέον παλιαιότερη πρότασή μας και ειδικά της κας Χρόνη Βαρβάρας – μηχανικού και μέλος του Συλλόγου μας- η οποία εκπόνησε την μελέτη για την κατασκευή δεύτερου γηπέδου αντισφαίρισης την οποία και καταθέσαμε στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου χωρίς δυστυχώς έως και σήμερα να έχει ολοκληρωθεί το έργο.

Προς αποφυγή λοιπόν παρεξηγήσεων και παρερμηνειών, θα παρακαλούσαμε θερμά να εισακουστούν και να ληφθούν υπ’όψιν και να τεθούν υπό συζήτηση οι προτάσεις μας από τους καθ ύλην αρμόδιους ,ώστε να βρεθεί λύση και να βελτιωθούν οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις προς όφελος των αθλούμενων και της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Τέλος θα ήταν φρόνιμο, να σταματήσουν οι στείρες πολιτικές αντιπαραθέσεις στην πλάτη των παιδικών ακαδημιών και των πολιτών του Δήμου Σπάρτης που είναι πολλοί και επιλέγουν να αθληθούν στο Αθλητικό Κέντρο Παρορίου μιας και όλα αυτά τα χρόνια έχει πάρει ζωή και έχουν πραγματοποιηθεί πολλές σημαντικές αθλητικές οργανώσεις με συμμετοχή παιδιών και ενηλίκων από όλη την Πελοπόννησο.

Η προεκλογική περίοδος, καλό θα ήταν να συνοδεύεται από συνεργασία συλλόγων – διοίκησης και Δημοτών της πόλης με αγάπη και σεβασμό για τον τόπο μας και τον αθλητισμό, ώστε να δούμε να αλλάζει επιτέλους προς το καλύτερο η εικόνα των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Με εκτίμηση

Δ.Σ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ