Η ομάδα Κ14 της Αρκαδίας γράφει ιστορία! Πέρασε στα ημιτελικά! (βίντεο, φωτογραφίες)

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες

Τα τρομερά «μωρά» του Αρκαδικού ποδοσφαίρου έγραψαν ιστορία με την Μικτή μας ομάδα Κ14 να κερδίζει με συναρπαστικό τρόπο με 5-4 στην διαδικασία των πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια) την Κ14 της ΕΠΣ Τρικάλων πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους «4» του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικής Ελλάδος.

Με «ήρωα» ξανά τον Κρατημένο που απέκρουσε δύο πέναλτι η Κ14 πήρε την πρόκριση και βρίσκεται στις τέσσερις καλύτερες ηλιακές ομάδες της Ελλάδας γράφοντας την πιο μεγάλη (μέχρι την επόμενη) στιγμή της ιστορίας της.

Στο κατάμεστο γήπεδο της Κάρτσοβας το 0-0 του κανονικού αγώνα οδήγησε τις δύο ομάδες στην διαδικασία των πέναλτι και εκεί με σκορ 5-4 η Κ14 της ΕΠΣ Αρκαδίας πανηγύρισε μια σπουδαία, μια μεγάλη, μια συναρπαστική πρόκριση.

Αυτή είναι μια τεράστια στιγμή για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο, για την ΕΠΣ Αρκαδίας και ασφαλώς για όλα αυτά τα παιδιά που βάζουν τα ονόματα τους στην πιο «χρυσή» σελίδα των Μικτών ομάδων του νομού μας.

Πλέον η Κ14 της ΕΠΣ Αρκαδίας αναμένεται να μάθει τον αντίπαλο της στα ημιτελικά από τον νικητή του ζευγαριού της Κ14 της ΕΠΣ Μακεδονίας με την Κ14 της των Κυκλάδων.

Κ14 Αρκαδίας: Κρατημένος, Ζορμπαλάς, Δικαίος, Κοψαύτης, Νίκου, Χωματάς, Γιακουμής, Λαμπρόπουλος, Βουνάσης, Βεργέτης, Ματθαιόπουλος.

Κ14 Τρικάλων: Τζέλης, Κανάτας, Ζαφείρης, Κωστόπουλος, Τζιορτζιώτης, Παπακώστας, Μαυρομάτης, Τόγιας, Πατουλιώτης, Αδάμος, Μάνθος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε στιγμιότυπα

ΠΗΓΗ: arcadiaportal.gr