Το «Ευχαριστώ» του Γιάννη Μαχαίρα στο Πανγυθεατικό

Έπειτα από 9 συνεχόμενα έτη συνεργασίας,θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πανγυθεατικό Γυμναστικό Σύλλογο, για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου και την τιμή που μου έκανε να είμαι γυμναστής της ομάδας για σχεδόν μια δεκαετία.
Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου, προπονητές και αθλητές, που όλα αυτά τα χρόνια, προσπαθήσαμε και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο, με κοινό σκοπό την επίτευξη των στόχων μας. Στόχοι που στον μεγαλύτερο βαθμό τους, επετεύχθησαν και μας χάρισαν χαρές και τίτλους. Αυτό άλλωστε πρεσβεύει κάθε σωματείο σαν τον Πανγυθεατικό,που θέλει,μπορεί και καταφέρνει να πρωταγωνιστεί!
Ευχαριστώ τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Γυθείου, κ. Αγγελόπουλο Μαυροειδή και τον κ. Κολοκοτρώνη Παναγιώτη που με έφεραν για πρώτη φορά στον γυθειάτικο αθλητισμό πριν από 9 χρόνια, καθώς και τον δήμο Ανατολικής Μάνης, τον δήμαρχο κ.Ανδρεάκο Πέτρο και το δημοτικό συμβούλιο, για την εμπιστοσύνη και την ευρύτερη συμμετοχή μου εκτός του συλλόγου, σε αθλητικές διοργανώσεις και συμμετοχές ως γυμναστής και προπονητής!!
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους Μπουκουβάλα Ιωάννη και τον τωρινό πρόεδρο του Πανγυθεατικού Αναγνωστάκο Γρηγόρη , που η στήριξή τους ήταν κάτι παραπάνω από απλή εμπιστοσύνη!!
Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πανγυθεατικό και τον πρόεδρο του Αναγνωστάκο Γρηγόρη, δύναμη και υγεία στους προπονητές και φίλους Μανιάτη Σταύρο και Ρεσμπίθα Τάκη και σε όσους στελεχώσουν την προσπάθεια που συνεχίζεται στο Γυθειο.
Πάντα επιτυχίες, εις το επανιδείν!!!!!
Με εκτίμηση,
Μαχαίρας Ιωάννης.