Άρης Σκάλας: Αναλαμβάνει ο Γιώργος Κούτουλας

Σύμφωνα με πληροφορίες του isport.gr, o Γιώργος Κούτουλας είναι ο νέος προπονητής του Άρη Σκάλας που θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Λακωνίας της περιόδου 2023-24.

Η ανακοίνωση του Άρη Σκάλας:

Η διοίκηση του ΑΡΗ ΣΚΑΛΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Κουτουλα. Εναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο λακωνικό ποδόσφαιρο και στην ΑΕΚ ώντας ενας απο τους 23 θρύλους που εγκαινίασαν το νέο γήπεδο της. Μετα από σχεδόν 12 χρόνια επιστρέφει στην ομάδα που ανδρώθηκε και αγάπησε. Θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία και να θέσουμε τις βάσεις για να επαναφέρουμε τον ιστορικό ΑΡΗ ΣΚΑΛΑΣ στους τίτλους.

Η ομάδα της Σκάλας ευχαρίστησε τον προηγούμενο προπονητή της ομάδας, Θεόδωρο Σταμογιάννο μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης:

Η διοίκηση του ΑΡΗ ΣΚΑΛΑΣ ευχαριστεί τον προπονητή Θεόδωρο Σταμογιαννο για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας την περασμένη σεζόν. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.