Πανγυθεατικός: Tεράστια προσβολή για την ιστορία του Άρη Σκάλας

Η ανακοίνωση του Πανγυθεατικού για τον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη Σκάλας

Εκεί που όλα κυλούσαν με ηρεμία στη φετινή Α΄Κατηγορία Λακωνίας, ήρθε χθες η διοίκηση του Άρη Σκάλας να συμπεριλάβει σε ανακοίνωση της τον Πανγυθειατικό, γράφοντας πράγματα που κατασκεύασε ένα μυθομανές μυαλό. Όταν κάποιος ασχολείται μαζί μας χωρίς λόγο, οφείλουμε να απαντούμε ώστε το φίλαθλο κοινό της Λακωνίας να βγάζει τα συμπεράσματά του.
Φίλαθλε του Άρη Σκάλας. Χθες ήταν μια μαύρη ημέρα για την ιστορία της ομάδας σου. Δεν πρόκειται να σου πουν την αλήθεια, αλλά θα προσπαθήσουν να σου ρίξουν στάχτη στα μάτια.
Πριν και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, άνθρωποι της ομάδας σου παρακαλούσαν αξιωματούχους της ομάδας μας για ένα χαλαρό παιχνίδι, με σκοπό να μη φτάσει το σκορ σε υψηλά επίπεδα.
Η ομάδα σου κατέβηκε χωρίς προπονητή και με βασικό επιθετικό έναν τερματοφύλακα και μετά την ανάπαυλα η ομάδα σου κατέβηκε με 10 παίκτες.
Όσο το σκορ αυξανόταν, οι παίκτες των φιλοξενουμένων έπεφταν κάτω και έφτασε η ομάδα σου να αγωνίζεται με 7 παίκτες, όπως παραδέχτηκε και η διοίκηση της ομάδας σου στην ανακοίνωσή της.
Ντροπή δεν είναι να φας 9 ή 12 ή 15 γκολ. Ντροπή είναι όλα τα παραπάνω. Η χθεσινή αναμέτρηση είναι μια τεράστια προσβολή της ιστορίας του μεγάλου μας αντιπάλου και του ιστορικού Άρη Σκάλας και μια δυσφήμηση γενικότερα για το λακωνικό ποδόσφαιρο.
Αντί η διοίκηση του Άρη Σκάλας να αναλάβει την ευθύνη για αυτή την ημέρα ντροπής ή τουλάχιστον να κοιτάξει με σοβαρότητα την επόμενη ημέρα, τι κάνει; Στρέφει τα βέλη προς τον Πανγυθειατικό με σκοπό να δυναμιτίσει το κλίμα και να καλλιεργήσει μίση. Ο τύπος που έγραψε αυτή την ανακοίνωση είναι επικίνδυνος τόσο για τον Άρη Σκάλας όσο και για το λακωνικό ποδόσφαιρο. Είναι ήδη ο ηθικός αυτουργός για πιθανά ευτράπελα σε επόμενη αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων. Για όλα φταίει το ‘’κακό’’ Γύθειο, αλλά ποτέ εμείς που δεν ασχολούμαστε με την ομάδα μας, αλλά ασχολούμαστε πάντοτε με τους άλλους.
Αυτοί που μας ‘’έγλειφαν’’ κατά τη χθεσινή αναμέτρηση, μας έλεγαν ότι ο Άρης Σκάλας τη φετινή περίοδο πληρώνει τις αμαρτίες των προηγούμενων διοικήσεών του. Στα πηγαδάκια κατηγορούν τους προκατόχους τους, αλλά στις ανακοινώσεις τους τον Πανγυθειατικό. Τόση σταθερότητα!
Σεβασμό δείχνεις στον αντίπαλο σου όταν τον αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα ανεξάρτητα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και όχι με το να του δείχνεις οίκτο και να τον λυπάσαι βάζοντας του λιγότερα γκολ! Αυτή τη στάση επιθυμούμε να έχουν και οι αντίπαλοι μας, ακόμα και απέναντι στην αναπτυξιακή μας ομάδα.
Όσον αφορά το παραμύθι ότι για κάθε γκολ οι παίκτες μας έλαβαν χρηματικό πριμ, υπενθυμίζουμε ότι ο Πανγυθειατικός είναι ένας Σύλλογος 250 αθλητών και έχει πολλά και σοβαρότερα ζητήματα για να ξοδέψει τα χρήματά του. Αλλά που να το αντιληφθούν αυτό παράγοντες που η ομάδα τους μόλις στην 4η αγωνιστική δε μπορεί να συμπληρώσει ούτε ενδεκάδα.
Τέλος, όσον αφορά το ‘’έχει ο καιρός γυρίσματα’’, για το οποίο ο πρόεδρος του Άρη Σκάλας κάνει like σε αντίστοιχα σχόλια στα social media, το καταλάβαμε ρε πρόεδρε! Είσαι λάτρης της Δέσποινας της Βανδή. Τα πραγματικά όμως ‘’γυρίσματα’’ ήταν χθες. Ξέρετε εσείς…..
Υ.γ. Ευχόμαστε με ειλικρίνεια ο Άρης Σκάλας να επανέλθει στο υψηλό επίπεδο που του αξίζει, καθώς είναι σημαντικό για το λακωνικό ποδόσφαιρο. Μόνο όταν έχουμε δυνατούς αντιπάλους γινόμαστε και εμείς καλύτεροι!
Υ.γ.1 Αν υπάρξει απάντηση στην παρούσα ανακοίνωση μας, ακόμα και με νέες συκοφαντίες, ξεκαθαρίζουμε εκ των προτέρων ότι δε θα απαντήσουμε εκ νέου. Έχουμε να ασχοληθούμε με σοβαρότερα ζητήματα.