Προστασία ή στυλ; Εσύ πως επιλέγεις θήκες κινητών; 

Θήκες κινητών samsung με κορδόνι
Θήκες κινητών

Προστασία ή στυλ; Εσύ πως επιλέγεις θήκες κινητών; 

Σαφώς και το ερώτημα του τίτλου είναι ρητορικό. Όταν μιλάμε για θήκες κινητών θα πρέπει να συνδυάζουν και προστασία και στυλ. Μην ξεχνάμε, ότι σήμερα τα smartphones δεν είναι απλές συσκευές κλήσης και ανταλλαγής μηνυμάτων με οικείους και συνεργάτες. 

Τα σημερινά κινητά εξυπηρετούν για την αποστολή e-mails, ως σημειωματάρια ή μας υπενθυμίζουν υποχρεώσεις στα calendars. Εκεί μπορεί να αποθηκεύουμε όλες τις αναμνήσεις μας από τις καλοκαιρινές διακοπές ή μια συγκλονιστική ομιλία για την επερχόμενη παρουσίαση σε πελάτες. 

Η λίστα φυσικά με τις ιδιότητες των σύγχρονων κινητών τηλεφώνων είναι ανεξάντλητη, αφού σύμφωνα και με έρευνες, οι περισσότεροι αφήνουν ανεκμετάλλευτο το 90% των δυνατοτήτων τους. Επομένως είναι ξεκάθαρο, ότι χρειάζεται να το προσέχουμε ως κόρη οφθαλμού. Από την άλλη, όπως είδαμε μας συνοδεύει από το πρωί ως το βράδυ, σε ευχάριστες στιγμές με φίλους, αλλά και σε σημεία-καμπή της καριέρας μας. Πρέπει να έχει στυλ και οι θήκες κινητών πρέπει να έχουν χαρακτήρα. Ας δούμε λοιπόν με τι κριτήρια τις επιλέγουμε.

  • Συμβατότητα με τη συσκευή σας

Όσο υπέροχη κι αν είναι αυτή η φλοράλ θήκη, δε θα μπει στο κινητό σας! Ακόμη και αν τη βάλετε στο κρεβάτι του Προκρούστη. Ακόμη κι αν την κόψετε, που προφανώς θα χαλάσει. Βεβαιωθείτε για το μοντέλο του κινητού σας πρώτα. Ύστερα δοκιμάστε την εφαρμογή του στη συσκευή. Κλείνει το μικρόφωνο, την κάμερα ή έχει ανοίγματα;

  • Θήκη κινητού με κορδόνι για ενισχυμένη προστασία!

Είστε από εκείνους, που ως δια μαγείας τα πράγματα γλιστρούν από τα χέρια τους; Μάλλον χρειάζεστε θήκη κινητού με κορδόνι. Είστε πιο προσεκτικός και δεν έχετε παιδιά στον χώρο σας; Βάλτε το στυλ πάνω απ’ όλα. Μήπως τα θέλετε κι εσείς όλα μαζεμένα και νοικοκυρεμένα; Κινητό, κάρτες, ταυτότητες; Χρειάζεστε πολυχρηστικές θήκες κινητών.

Προτού αποφασίσετε να βυθιστείτε στον μαγικό κόσμο των θηκών κινητού, που ομολογουμένως είναι πολύ ενδιαφέρον, προσδιορίστε τις ανάγκες σας. Ακόμη κι αν είστε απόλυτα προσεκτικός με τα πράγματά σας, μπορεί ο τρόπος ζωής σας να επιτάσσει ενισχυμένη προστασία. Αυτό σημαίνει, ότι αν αγαπάτε τα extreme sports ή έχετε παιδιά ή κατοικίδια στον χώρο σας, καλό είναι να επενδύσετε σε μια ισχυρή προστασία του τηλεφώνου σας.

  • Υλικό και προστασία στις θήκες κινητών

Οι θήκες κινητών βγαίνουν σε διάφορα υλικά. Καθένα προσφέρει κάτι διαφορετικό σε επίπεδο προστασίας. 

  • Σκληρό πλαστικό: Προσφέρει τη βασική προστασία σε πτώσεις και γρατζουνιές
  • Σιλικόνη ή καουτσουκ: Απορροφά καλύτερα τους κραδασμούς 
  • Σκληρές υβριδικές θήκες: Εδώ μιλάμε για τον άρχοντα της προστασίας χάρη στον συνδυασμό σκληρών και μαλακών υλικών.
  • Ύφασμα ή δέρμα: Περιορισμένη μεν προστασία, εμφάνιση που κλέβει τις εντυπώσεις!

Γνωρίζοντας τι σκοπό εξυπηρετεί κάθε υλικό, μπορείτε να επιλέξετε εκείνη που σας αρέσει καλύτερα, αλλά ταιριάζει και στις ανάγκες σας.

Θήκες κινητών Samsung: Περνούν το τεστ πτώσης και ανθεκτικότητας; 

Όχι μόνο οι θήκες κινητών Samsung, αλλά οι περισσότερες θήκες κινητών περνούν τεστ ανθεκτικότητας. Αν φαντάζεστε, ότι βάζουν σε μια συσκευή και την πετάνε από διάφορα ύψη για να δουν τι βλάβες θα εμφανίσει, μέσα πέσατε.

Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει η ενισχυμένη προστασία αναζητήστε θήκες κινητών, που έχουν τέτοιες πιστοποιήσεις ή έχουν λάβει θετικές αξιολογήσεις από το κοινό για την ανθεκτικότητά τους.

Καταλήγοντας οι καλύτερες θήκες κινητών είναι εκείνες, που καλύπτουν τις ανάγκες σας και ταιριάζουν στο γούστο σας. Η αισθητική δε θα πρέπει να υπερνικά τη λειτουργικότητα. Ταυτόχρονα δεν είναι ανάγκη να κάνετε εκπτώσεις στο γούστο σας για μια ισχυρή θήκη. Πάρτε τον χρόνο σας, κάντε την έρευνά σας και βρείτε την ιδανική θήκη κινητού για τη μονάκριβη συσκευή σας.