Η Σπάρτη αξίζει μια θέση στη διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η ΣΠΑΡΤΗ ΑΞΙΖΕΙ μια ΘΕΣΗ στη ΔΙΑΔΡΟΜΗ της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ!

Ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός, ο Δήμαρχος Σπάρτης Μιχάλης Βακαλόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης – Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σπάρτης Στέφανος Βρεττάκος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Λακωνίας Ιωάνννης Παναρίτης συναντήθηκαν χθες Τετάρτη 3 Ιανουαρίου με τον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο.

Από την πρωινή συνάντησή μας στα γραφεία της ΕΟΕ, με τον Πρόεδρο Σπύρο Καπράλο. Η συνάντηση αποτέλεσε τη συνέχεια του αναλυτικού υπομνήματος που έθεσα υπόψη του Προέδρου της ΕΟΕ, πριν ένα περίπου μήνα, με αίτημα τη συμπερίληψη της Σπάρτης μεταξύ των δήμων από τους οποίους θα διέλθει η Ολυμπιακή Φλόγα.
Παρέστησαν επίσης, ο Γ.Γ. της ΕΟΕ Μανώλης Κολυμπάδης & ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Θανάσης Βασιλειάδης.
Και οι τρεις διαθέτουν εκτενή εμπειρία σε θέματα Ολυμπισμού, έχοντας συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του Ολυμπιακού Κινήματος.
Μαζί μου ήταν ο Δήμαρχος Σπάρτης Μιχάλης Βακαλόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης & δημοτικός σύμβουλος Δ. Σπάρτης Στέφανος Βρεττάκος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Επιμελητηρίου Λακωνίας Γιάννης Παναρίτης.
Εκθέσαμε ξανά τους λόγους που στοιχειοθετούν το αίτημά μας: η Ολυμπιακή Φλόγα να περάσει από τη Σπάρτη!
Τη Σπάρτη του Λεωνίδα και της ξεχωριστής ιστορικής ταυτότητας παγκόσμιας αποδοχής και ακτινοβολίας. Τη Σπάρτη των 41 Ολυμπιονικών, τη Σπάρτη της Ολυμπιακής Εκεχειρίας.
Η διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας δεν μπορεί να μην περιλαμβάνει τη Σπάρτη!