ΓΑΣ Ευρώτα: Εβδομάδα βραβεύσεων

Εβδομάδα βραβεύσεων για τους αθλητές του ΓΑΣ ΕΥΡΩΤΑ.
Η αρχή έγινε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη όπου η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου βραβεύσε τους αθλητές που διακρίθηκαν το 2023 .
Ο αθλητής μας Γιάννης Καριοφύλλης βραβεύτηκε τόσο για την 5η θεση που κατέκτησε στον τελικό των 200μ στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Εσπο οσο και για την 4η θέση με την σκυταλοδρομία 4Χ100 .
Η Μαρία Σταματάκου , βραβεύτηκε για την 7η θέση που κατέκτησε στον ακοντισμό στα δυο πανελλήνια πρωταθλήματα των Κ18 και Κ20 αντίστοιχα
Ο Γιώργος Πορφύρης βραβεύτηκε για την 8η θέση που κατέκτησε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 στο αγώνισμα του τριπλούν
Βραβεύσεων συνέχεια την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου όπου ο ΣΕΓΑΣ στο ξενοδοχείο Athens Marriot βράβευσε τους κορυφαίους αθλητες , αθλήτριες και τους προπονητες τους, για τη χρονιά που πέρασε κατά την οποία κατάφεραν να πετύχουν σπουδαίες διακρίσεις και να ανυψώσουν ακόμη περισσότερο την έτσι και αλλιώς ανοδική πορεία των τελευταίων ετών του ελληνικού στίβου. Ο αθλητής μας Γιάννης Καριοφυλλης ψηφίστηκε και ανακυρυχθηκε κορυφαίος αθλητής μαζί με την ομάδα της σκυτάλης 4χ100μ για την Κ23.
Συγχαρητήρια στα παιδιά που βραβεύτηκαν και ευχόμαστε την επόμενη χρονιά οι επιδόσεις τους να γίνουν και πάλι σημείο αναφορας.