2 οφέλη που έχουν τα φίλτρα νερού στο μπάνιο σας

φίλτρα νερού Αθήνα
φίλτρα νερού Αθήνα

2 οφέλη που έχουν τα φίλτρα νερού στο μπάνιο σας

Οι περισσότεροι κάτοικοι της πρωτεύουσας πίνουν καθημερινά φιλτραρισμένο νερό και μαγειρεύουν με αυτό, καθώς γνωρίζουν τα οφέλη του. Πόσοι όμως γνωρίζουν τα οφέλη, που έχουν τα φίλτρα νερού Αθήνα, όταν χρησιμοποιούνται και στο μπάνιο;

Το κοινό νερό βρύσης μπορεί να προκαλέσει φθορές στα μαλλιά και το δέρμα σας. Το σκληρό νερό απομακρύνει τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας και των μαλλιών, ενώ αλλοιώνει το ph τους οδηγώντας σε ξηρή και κατεστραμμένη επιδερμίδα.

Επιπρόσθετα αποτρέπει τη βαθιά καθαριστική δράση του σαμπουάν και του αφρόλουτρού σας. Ειδικά μάλιστα το σκληρό νερό, που έχει υψηλή περιεκτικότητα σε άλατα ασβεστίου και μαγνησίου. Περισσότερο εκτεθιμμένοι στις επιπτώσεις του νερού αυτού είναι όσοι έχουν ευαίσθητη επιδερμίδα, όπως βρέφη και μικρά παιδιά, που η ατοπική δερματίτίδα είναι όλο και συχνότερη.

Φίλτρα Νερού Αθήνα στο μπάνιο: Οφέλη σε μαλλιά και δέρμα

Ως εκ τούτου ένα μεγάλο όφελος που έχει η χρήση νερού φίλτρων νερού σε μαλλιά και δέρμα είναι, ότι σας προστατεύει από τις εναποθέσεις αλάτων του νερού. Συγκεκριμένα χρησιμοποιώντας τα φίλτρα νερού Αθήνα στο ντους ή στη βρύση του νιπτήρα μειώνεται η περιεκτικότητα του νερού σε χλώριο. Και γιατί αυτό είναι σημαντικό; Τα κατάλοιπα του χλωρίου αφυδατώνουν την επιδερμίδα και ως γνωστόν αφυδατωμένη επιδερμίδα σημαίνει ρυτίδες.

Εκτός αυτού όμως με τη χρήση φίλτρων νερού περιορίζονται και άλλες επιπτώσεις, όπως η έκθεσή σας σε ρύπους, που ενυπάρχουν στο νερό της βρύσης. Επιπρόσθετα με τα φίλτρα νερού Αθήνα απομακρύνονται οι περίεργες οσμές από το νερό της βρύσης, που είναι συχνό φαινόμενο σε διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας.

Αν ζείτε σε μια περιοχή όπου η ποιότητα του τρεχούμενου νερού είναι κακή, είναι εξαιρετική λύση για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας από μικροοργανισμούς. Έτσι έχετε μόνο πραγματικά καθαρό νερό στο μπάνιο σας.

Οφέλη των φίλτρων στον χώρο του μπάνιου

Το σκληρό νερό είναι γνωστό, ότι ευθύνεται για τον σχηματισμό αλάτων στο μπάνιο. Με τον καιρό τα χημικά κατάλοιπα του νερού προκαλούν οξείδωση στους σωλήνες και στα μεταλλικά μέρη του μπάνιου και φθορές στα πλακάκια. Ο σχηματισμός αλάτων στο τηλέφωνο του ντους μπορεί να μειώσει τη ροή του νερού.

Άρα χρησιμοποιώντας φίλτρα νερού και στο μπάνιο προστατεύετε τις συσκευές σας, τις σωληνώσεις και τις μεταλλικές επιφάνειες του χώρου, γλιτώντας χρήματα μακροπρόθεσμα.

Ανακεφαλαιώνοντας τα φίλτρα νερού Αθήνα προσφέρουν πολλαπλά οφέλη όχι μόνο στο μαγείρεμα ή το καθάρισμα των τροφίμων μας. Η χρησιμότητά τους επεκτείνεται και στο μπάνιο προστατεύοντας όχι μόνο τον χώρο, αλλά το σημαντικότερο εμάς τους ίδιους. Η επιδερμίδα και τα μαλλιά αποκτούν τη λάμψη και την προστασία, που τους αξίζει.