Α.Ε. Σπάρτη: H αποστολή για Χαλκίδα και δήλωση Αντωνίου

Με μια πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της Σπάρτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (8/11, 15:00) με τον ΑΟ Χαλκίδας, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Στη 18αδα που ανακοίνωσε ο Σωτήρης Αντωνίου βρίσκονται οι: Κραβαρίτης, Τσέλιος, Σπηλιωτόπουλος, Μπιταξής, Τέλλος, Γκαλίτσιος, Σιώπης, Λιονάκης, Οικονομόπουλος, Ραχήμ, Χαλίλι, Αναστασόπουλος, Αναστασάκος, Καλογέρης, Μπεκλετζής, Λάιος, Ηλιόπουλος, Κατσίκης.

Δήλωση Σωτήρη Αντωνίου για την αναμέτρηση με τον ΑΟ Χαλκίδα

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ΑΕ Σπάρτη, ο προπονητής της ομάδας μας τόνισε για τον αγώνα της Κυριακής (8/11):

«Είναι ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που έχει καλούς και έμπειρους παίκτες. Η ομάδα μας είναι σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα και συγκέντρωση αλλά και πίστη στις δυνατότητες μας. Πάμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, είτε αυτό συνεπάγεσαι πόντο είτε πόντους. Σίγουρα θα θέλαμε και τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Θα παίξουμε όμως κεκλεισμένων των θυρών και θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη