ΑΕΚ : Ο φορ και ο Σεγκούρα σε πρώτο πλάνο.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Τον Μρτζα έχει κεντρικό θέμα η εφημερίδα και σήμερα, γράφοντας την επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα. Όσο για το Λάζοβιτς;
“Στο… περίμενε έχει πλέον και την Παρτιζάν ο Λάζοβιτς”, γράφει η ΩΡΑ και προσθέτει: “Δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση ανανέωσης που του έγινε, καθώς δεν έχει βγάλει από το μυαλό του την προοπτική της ΑΕΚ”.
SPORTDAY

Η εφημερίδα γράφει στο ρεπορτάζ της για επικοινωνία της ΑΕΚ με τον Μρτζα, ενώ από εκεί και πέρα τονίζει:
“…Σε ότι αφορά τον επιθετικό στην ΑΕΚ περιμένουν νεώτερα για τον Ράφικ Τζεμπούρ. Αν μείνει ελεύθερος από τη Νότινγχαμ Φόρεστ θα γίνει πρώτος στόχος. Νεότερα για τον Λάζοβιτς από ελληνικής πλευράς δεν υπάρχουν. Ωστόσο, ο Σέρβος έχει στην αναμονή και την Παρτιζάν, η οποία του κατέθεσε πρόταση για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με αυξημένες αποδοχές. Οι επαφές με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο έχουν παγώσει, αλλά αν δεν βρεθεί κάτι καλύτερο, ίσως ασχοληθεί ξανά με τη συγκεκριμένη περίπτωση η ΑΕΚ”.
LIVE SPORT

Για “διορία δύο εβδομάδων που έδωσε η ΑΕΚ στον Τζιμπούρ”, γράφει με τη σειρά της η LS, προκειμένου ο Αλγερινός να μείνει ελεύθερος.
GOAL

Tην περίπτωση του Πεπ Σεγκούρα αποκαλύπτει η εφημερίδα: “Ο Μελισσανίδης κάλεσε τον Ισπανό τεχνικό για να συζητήσουν την προοπτική συνεργασίας με την ΑΕΚ. Οι σχέσεις του με Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ και το πέρασμά του από την Ελλάδα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να κληθεί για να αναλάβει πόστο στην Ένωση”. Στα μεταγραφικά η εφημερίδα αναφέρει πως ο Τζιμπούρ μένει ελεύθερος από τη Νότιγχαμ, ενώ παράλληλα η ΑΕΚ περιμένει το “ναι” του Κάλβο.

Πηγή : aek365.com