Άμιλλα Αγίου Ιωάννη – Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου: Νέα ομάδων και δηλώσεις ποδοσφαιριστών

Η Άμιλλα Αγίου Ιωάννη μετά την εύκολη νίκη επί του Λεωνίδα Σπάρτη αντιμετωπίζει στην πιο δύσκολη αποστολή μέχρι σήμερα την πρωτοπόρο της βαθμολογίας.  Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στο γήπεδο Αμυκλών με ώρα έναρξης 15:00.

Το προπονητικό team της Άμιλλας έχει την απουσία του ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ λόγω μιας προγραμματισμένης μικρό επέμβασης που έκανε την Τρίτη. Ενοχλήσεις αισθάνεται ο ΣΟΒΟΛΟΣ η κατάσταση του οποίου θα εκτιμηθεί. Στην αποστολή όπως όλα δείχνουν θα είναι και το τελευταίο απόκτημα ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.

711dsala

Δηλώσεις ποδοσφαιριστών Άμιλλας

Τσακωνάκος Γιάννης

Ερώτηση: Είσαι έτοιμος μετά τον τραυματισμό σου να βοηθήσεις την ομάδα σου; Πως βλέπεις το παιχνίδι της Κυριακής;

Είχα ένα τραυματισμό ο οποίος με κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης αλλα με την στήριξη της ομάδας και των προπονητών μου ξεπεράστηκε ευτυχώς γρήγορα και είμαι έτοιμος να βοηθήσω!

Αγωνιζόμαστε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και ένα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ωστόσο αυτό δεν αναιρεί την φιλοσοφία μας! Στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη που έρχεται μέσα από σκληρή δουλειά και όπως έχουμε αποδείξει είμαστε ικανοί για όλα! 

Αρχηγός Στυλιανάκος

Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι έρχεται να προστεθεί στο μέχρι τώρα πρόγραμμα της ομάδας μας. Όλη την εβδομάδα προσπαθήσαμε και καταφέραμε στην προπόνηση να δείξουμε ότι είναι ένα παιχνίδι σαν τα προηγούμενα, στο οποίο δεν έχουμε κανένα άγχος για το αποτελέσμα. Πιστεύω ότι θα είναι μια ακόμη Κυριακη που θα δείξουμε την δουλειά που κάνουμε. Μοναδικοί μας στόχοι η νίκη και το καλό ποδοσφαιρο.

24aug_pellana

Η Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου συνεχίζει να διατηρείται στην κορυφή του πρωταθλήματος με 15 βαθμούς και το απόλυτο σε 5 αγώνες.

Μοναδικός απών από τον αγώνα ο Αλπίν ο οποίος επανέρχεται στο ρυθμό των προπονήσεων.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας έγινε στο γήπεδο Αμυκλών για να προσαρμοστούν οι παίκτες στο συνθετικό χλοοτάπητα.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να πάρουν τη νίκη πριν τα δύο «κολλητά» ντέρμπι με Αστέρα Βλαχιώτη και Ολυμπιακό Γυθείου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Λακωνίας