Αγορές τελικού Ευρωλίγκας, αναλύσεις αγώνων play off Σουπερλίγκας

Αποδόσεις

 ΝΙΚΗΧΑΝΤΙΚΑΠOVER / UNDER 
Ρεάλ – ΤΣΣΚΑ Μ.

21/05 18:00

 

Μικρός Τελικός

STREAM
2.381.62
1.87
1.95
1.88
1.93
+99
Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός

 

21/05 21:00

 

Τελικός

STREAM
1.413.40
1.83
2.00
1.91
1.90
+281

Προσφορές Stoiximan

Ο μεγάλος τελικός έφτασε. Η Φενέρμπαχτσέ εναντίον του Ολυμπιακού στον μεγάλο τελικό της Euroleague. Τα βλέμματα δεν γίνετε να λοίπουν από αυτήν την σπουδαία αναμέτρηση. Από την άλλη η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναικό για τα play – off της Super League με το Αθηναικό ντέρμπι να είναι το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας όπου θα συγκεντρώσει αρκετά βλέμματα πάνω του μιας και ίσος κρίνει πολλά για την τελική κατάταξη. Ο Stoiximan πιστός στην καθημερινή επιβράβευση των παικτών του, σας δίνει τη δυνατότητα να στοιχηματίσετε στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις με 0% γκανιότα!

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

Αποδόσεις Play off Σουπερλίγκας

 1X2O/U 2,5GG/NG 
ΠΑΟΚ – Πανιώνιος

21/05 18:15
1.404.509.00
2.08
1.73
2.45
1.50
+189
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

 
21/05 20:30
1.624.007.40
2.40
1.55
2.45
1.50
+212

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

Αναλύσεις Play off Σουπερλίγκας

Χωρίς Μπεργκ και με πολλές απουσίες θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός. Εχει… λιώσει ο άσος της ΑΕΚ. Νωρίτερα ο ΠΑΟΚ, επίσης με πολλές απουσίες, φιλοξενεί στην Τούμπα τον Πανιώνιο, που συνεχίζει να κλέβει την παράσταση.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

*** Στο 1,35-1,37 κατά κόρον ο άσος, max στο 1,40. Πάνω από το 8,00 στις περισσότερες εταιρίες το διπλό.

*** Κανονική περίοδος: Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 1-0, ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 1-0.

*** Πρόσφατη προϊστορία: 18-3-0.

*** Διαιτητής: Βάτσιος (Δ. Αττικής).

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

ΠΑΟΚ: Επεισοδιακό το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς οπαδός των «πράσινων» πέτυχε στο κεφάλι τον Βλάνταν Ιβιτς με κουτάκι μπύρας και τον τραυμάτισε επιφανειακά. Ο Σέρβος τεχνικός σωριάστηκε στο έδαφος, έφυγε προς τα αποδυτήρια και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Υστερα από μιάμιση ώρα διαβουλεύσεων, ο Κομίνης αποφάσισε να διακόψει οριστικά την αναμέτρηση αφού δεν γινόταν ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει τον αγώνα χωρίς τον προπονητή του στον πάγκο και ως εκ τούτου το παιχνίδι θα κατακυρωθεί στον Δικέφαλο.

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

Μέχρι εκείνο το σημείο (56′) ήταν ανύπαρκτος αγωνιστικά, βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς και παρότι κέρδισε αυστηρή αποβολή στο 21′ δεν μπόρεσε να απειλήσει τους «πράσινους». Στην επανάληψη οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν με λανθασμένη αποβολή του Ουάρντα στο 51′, ενώ δευτερόλεπτα πριν ο τραυματιστεί ο Ιβιτς υπήρξε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων με κύριους πρωταγωνιστές τους Κρέσπο, Σάκχοφ, Μπεργκ, Κουλιμπαλί.

Οπως ήταν αναμενόμενο ακολούθησε και τρίτο ημίχρονο αφού ο Παναθηναϊκός κατηγόρησε τον Ιβιτς ότι «έφυγε πολύ εύκολα από το γήπεδο» με τον ΠΑΟΚ να απαντάει με πολύ αιχμηρή ανακοίνωση κατά της διοίκησης του «τριφυλλιού» και ως είθισται κατά του Ολυμπιακού:

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

«Είναι κρίμα που ο Παναθηναϊκός πληρώνει την ανυπαρξία της διοίκησής του. Δεν είναι τα χρήματα που τους λείπουν, αλλά η σοβαρότητα. H διοίκηση οφείλει να είναι αντίστοιχη του μεγάλου μεγέθους του Παναθηναϊκού. Δημιούργησαν το κλίμα, αποπροσανατόλισαν συστηματικά τον κόσμο τους εναντίον του νέου «εχθρού», για να δικαιολογήσουν τη συμπόρευση με τον καινούριο «φίλο»…

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

Αφησαν την κερκίδα να επιτίθεται στους αναπληρωματικούς και τον επόπτη, να φτύνει κυριολεκτικά και μεταφορικά εμετικά αντεθνικά συνθήματα. Και ένας ηλίθιος σαν αυτούς που βρίσκονται πάντα, τους έδωσε τη χαριστική βολή. Η σημερινή ντροπή έχει ονοματεπώνυμο. Η υπόληψη του ελληνικού ποδοσφαίρου δέχτηκε ακόμη ένα μεγάλο χτύπημα. Γίνεστε ίδιοι με τους καινούριους συνοδοιπόρους σας…».

Από την πλευρά του ο Ιβιτς, δεν θέλησε να σχολιάσει το περιστατικό της Τετάρτης ενώ διαβεβαίωσε πως χαίρει άκρας υγείας και θα κάτσει κανονικά στον πάγκο απόψε. Οσο για τον στόχο του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ και το γεγονός ότι ο Δικέφαλος έχει ξεκινήσει πολύ μέτρια τη διαδικασία, ο Σέρβος τεχνικός τόνισε:

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

«Ο στόχος είναι η πρώτη θέση. Ηρθαν απώλειες από το τελευταίο ματς, που πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε και πρέπει να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αγωνιστικό κομμάτι. Υπήρχαν διαστήματα που δεν παίξαμε καλά. Δεν μπορούμε όμως τώρα να περιμένουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Και πέρυσι στα πλέι οφ δεν παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο. Παίξαμε για να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Αυτό έχει σημασία τώρα».

Πριν την ήττα από την ΑΕΚ στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, μετρούσε στην Τούμπα οχτώ σερί νίκες με μόλις τρία γκολ παθητικό και 6/8 N/G.

Τιμωρημένοι είναι οι Κρέσπο (28/0), Σάκχοφ (22/4), Ουάρντα (9/2) και Ενρίκε (12/3, 3 αλλ.). Εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν ο Βαρέλα (24/1) και ο Μυστακίδης (17/3, 10 αλλ.). Λόγω των απουσιών στο κέντρο της άμυνας θα επιστρατευθεί αναγκαστικά ο άπειρος Πούγγουρας. Σε δίλημμα ο Ιβιτς αν θα παίξει με 4-3-3 ή 4-2-3-1 με επιτελικό έναν εκ των Μπίσεσβαρ ή Πέλκα.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Γλύκος – Μάτος, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Λέοβατς – Κάνιας, Τσίμιροτ – Τζάλμα, Μπίσεσβαρ, Πέλκας – Πρίγιοβιτς.

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Εβαλε φωτιά στα πλέι οφ με το μεγάλο διπλό επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και δείχνει ικανός να διεκδικήσει ακόμη και την έξοδο στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ! Το γκολ του Γεσίλ στο 7′ (0-1) ήταν αρκετό για να πάρει το τρίποντο αφού έκτοτε αμύνθηκε με τρομερή συνέπεια και πραγματικά δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου παρά την πίεση που άσκησε η αντίπαλος. Μοναδική εξαίρεση ένα δοκάρι της ΑΕΚ στο β’ μέρος.

«Σπουδαία η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία είναι μια κορυφαία ομάδα, όπως όλες όσες συμμετέχουν στα πλάι οφ. Οταν βλέπω πως οι παίκτες μου είναι χαρούμενοι, σημαίνει πως και εμείς όλοι στο προπονητικό τιμ κάνουμε καλή δουλειά. Αυτές οι στιγμές ανήκουν στους παίκτες μου, όχι σε μένα. Τώρα είμαστε ελεύθεροι να παίξουμε. Θα δώσουμε τα πάντα, σε κάθε ματς παίζουμε για τη νίκη. Με όλο το σεβασμό προς όλες τις ομάδες, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ο Πανιώνιος είναι σε ένα ελίτ γκρουπ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και αυτό είναι μεγάλη επιτυχία. Θέλουμε να βάλουμε βάσεις για τη συνέχεια του Πανιωνίου», δήλωσε πανευτυχής ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

Στο μεταξύ η ΠΑΕ εξασφάλισε την πολυπόθητη άδεια από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και ως εκ τούτου οι «κυανέρυθροι» την ερχόμενη σεζόν θα μετάσχουν κανονικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Η άδεια για την συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αποτελεί για όλους εμάς, την δικαίωση των προσπαθειών που έχουν καταβληθεί, τα τελευταία τρία χρόνια. Παρά το γεγονός ότι καθημερινά είχαμε να παλέψουμε με «φαντάσματα» του παρελθόντος, βιώνοντας καταστάσεις απίστευτες, καταφέραμε μετά από 7 χρόνια, να εξασφαλίσει ο σύλλογος την απαιτούμενη άδεια.

Η επιστροφή της ομάδας μας στην κανονικότητα, επετεύχθη με κόπο, θυσίες και κόστος, το οποίο φυσικά ουδέποτε υπολογίσαμε, μπροστά στην επίτευξη του στόχου μας. Σκοπός μας από την πρώτη ημέρα, ήταν να χαραχθεί η πορεία εξυγίανσης του συλλόγου και με σωστή διαχείριση να μπορέσει η ομάδα να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να απομακρυνθεί από κάθε κίνδυνο», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Ιστορικού.

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

Η νίκη επί της ΑΕΚ ήταν η πρώτη μετά από πέντε ματς (0-2-3). Εκτός έδρας μετράει οχτώ διαδοχικά under 2,5 εκ των οποίων τα επτά στο under 1,5!

Νέα απώλεια ο Γεσίλ (11/1, 3 αλλ.). Εκτός πλάνων ο Φούντας (19/2) και ο Μαχμούτοβιτς (9/0, 7 αλλ.). Πάγια έξω ο Ενγκόνγκ (13/1, 11 αλλ.), ο Πατσατζόγλου (1/0) και ο Πλιάτσικας (1/0).

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Γιαννιώτης – Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής – Κόρμπος, Σιώπης – Καθάριος, Μασούντ, Μασούρας – Μπεν.

 

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

*** Ο άσος άνοιξε γύρω στο 1,90 και έχει λιώσει σε τιμές κάτω του 1,60, στο 1,55 κατά μέσο όρο λόγω των απουσιών που προέκυψαν στον Παναθηναϊκό. Αντίθετα το διπλό προσφέρεται πλέον πάνω από το 6,00!

*** Κανονική περίοδος: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 0-0, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-3.

*** Πρόσφατη προϊστορία: 11-5-9.

*** Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών).

*** Το αθηναϊκό ντέρμπι.

ΑΕΚ: Ο,τι έφτιαξε με το διπλό της πρεμιέρας στην Τούμπα το έκανε… κομμάτια χάνοντας μέσα στο ΟΑΚΑ 1-0 από τον Πανιώνιο. Αιφνιδιάστηκε μόλις στο 7′ και παρότι έχει μπροστά της πάνω από 85 λεπτά αγώνα δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η κατοχή της ήταν παντελώς φλύαρη. Στο δεύτερο προσπάθησε να εντείνει την πίεση της, όμως έψαξε το γκολ με ανορθόδοξους τρόπους και με εξαίρεση ένα δοκάρι προς το φινάλε δεν βρήκε καθαρές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.

«Είναι το χειρότερο παιχνίδι που κάναμε εντός έδρας. Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει διαφορά σε κάποιους παίκτες στην απόδοση τους σε σχέση με προηγούμενα ματς. Δεν έχει να κάνει μόνο με την κούραση, αλλά και την ψυχολογία. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, όλοι γνωρίζετε την προσπάθεια που έχει κάνει η ομάδα, για να καλύψει την διαφορά στην βαθμολογία.

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

Αυτό που έγινε στον τελικό του κυπέλλου, ήταν ένα σκληρό χτύπημα. Παρόμοιο ήταν και αυτό με τον Πανιώνιο. Αυτό που χρειάζεται, εκτός από δύναμη, πρέπει είναι καρδιά, ψυχολογία, ψυχή και ένταση. Ολα αυτά πρέπει να τα βγάλουμε», τόνισε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Στα τελευταία πέντε επίσημα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχει κάνει μόνο μία νίκη (1-1-3). Εντός έδρας στο πρωτάθλημα σε οχτώ ματς με τον Χιμένεθ στον πάγκο έχει απολογισμό 6-2-0 και μόλις τέσσερα γκολ παθητικό (6/8 N/G).

Εστειλε μηνύματα με την αποστολή που επέλεξε ο Χιμένεθ καθώς «έκοψε» τους Πατίτο (23/3, 7 αλλ.), Βάργκας (17/2, 7 αλλ.) και τον Γκάλο (25/0). Γνωστές απουσίες λόγω τραυματισμών ο Αραβίδης (13/3, 5 αλλ.) και ο Λαμπρόπουλος (23/2). Λογικά με 4-3-3 θα ξεκινήσει ο Ισπανός τεχνικός και τους Μάνταλο, Χριστοδουλόπουλο στα φτερά. Στο κέντρο δεν αποκλείεται να πάρει ανάσες ο Σιμόες, ενώ στο δεξιό άκρο της άμυνας ελλείψει του Γκάλο λογικά θα πάρει την ευκαιρία ο Μπακάκης.

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Μπάρκας – Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ – Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς – Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο, Μάνταος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καταστροφική ήταν η εξέλιξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο οποίος διεκόπη στο 56′ και ενώ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-0. Ενας ανεγκέφαλος οπαδός πέταξε μπουκάλι μπύρας στον Ιβιτς και ο Κομίνης, παρά την πρόθεσή του να συνεχίσει την αναμέτρηση, αναγκάστηκε να την διακόψει οριστικά αφού ο προπονητής του Δικεφάλου δήλωσε πως αισθάνεται ζαλάδες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Μέχρι το σημείο της διακοπής έλεγχε απόλυτα την κατάσταση παρότι έμεινε αυστηρά με παίκτη λιγότερο στο 21′, ενώ στις αρχές της επανάληψης οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν με νέα λανθασμένη αποβολή. Ευθύνη πάντως για την ένταση που δημιουργήθηκε φέρουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, με τον Μπεργκ να ορμάει δίχως ιδιαίτερο λόγο στον Κρέσπο, τον Κουλιμπαλί να χτυπάει τον Σάκχοφ και έτσι μοιραία προκλήθηκε γενική σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

Ο Παναθηναϊκός τώρα ως υπαίτιος της διακοπής, βάσει κανονισμών, απειλείται με μηδενισμό για το συγκεκριμένο ματς, με αφαίρεση τριών βαθμών από τα πλέι οφ και με αφαίρεση δύο βαθμών για την ερχόμενη σεζόν! Φυσικά οι «πράσινοι» άσκησαν έφεση κατά του κύρους του φύλλου αγώνα υποστηρίζοντας πως ο Ιβιτς θα μπορούσε να συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

«Δώσαμε την ευκαιρία στον κ. Ίβιτς να αποσυρθεί από το γήπεδο και να επικαλεστεί τραυματισμό. Τα τελευταία 20 χρόνια αυτά δεν συμβαίνουν πρώτη φορά. Εναντίον του Παναθηναϊκού συνέβη να διακοπεί το ματς. Ας είμαστε πρωτοπόροι έστω και σε αυτό. Ερχεται μια φάση να δώσει αφορμή στον αντίπαλο να πάρει το παιχνίδι εξωαγωνιστικά.

Ο Βλάνταν υπήρξε και συμπαίκτης μου, έχει ζήσει άγριες συνθήκες στα γήπεδα. Ετσι όπως τον γνωρίζω και επειδή γνωρίζω τι άνθρωπος και πόσο άνδρας είναι, για εμένα έφυγε πολύ εύκολα από το γήπεδο. Μακάρι να μην έχει τίποτα το παιδί. Ξέρω πόσο δυνατός είναι, αλλά δεν έχει κάτι σοβαρό», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Λυμπερόπουλος.

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος προανήγγειλε ραγδαίες εξελίξεις αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και της αποχώρησης από την ομάδα του Γιάννη Αλαφούζου. Αρχικά υπήρξε σκέψη να συγκληθεί ΔΣ την Πέμπτη αμέσως μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, όμως ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω της απώλειας του πατέρα του και ως εκ τούτου το Συμβούλιο δεν συνεδρίασε.

Ο Αλαφούζος πάντως με αφορμή την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Μπεργκ σχολίασε χαρακτηριστικά μέσω Twitter: «Η αδικία έχει ξεπεράσει όρια αντοχής. Η κυβέρνηση και η αθλητική δικαιοσύνη υποκρίνονται επιδοτώντας την διαφθορά. Μόνος δρόμος η υπέρβαση και η νέμεσις». Θέση επί του θέματος πήρε και ο Λυμπερόπουλος τονίζοντας πως «έτσι όπως φέρονται στον Μπεργκ είναι σαν να θέλουν να τον διώξουν από την Ελλάδα»!

Από την πλευρά του ο Μαρίνος Ουζουνίδης αφού καταδίκασε απερίφραστα την ενέργεια του ανεγκέφαλου οπαδού, ο οποίος εντοπίστηκε μάλιστα από την ΠΑΕ, δεν έκρυψε την απαισιοδοξία του για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

«Είναι κάτι που δεν θέλουμε να συμβαίνει στα γήπεδα και δεν θέλουμε να συμβεί σε κανέναν. Θα πρέπει όλοι μας να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε οτιδήποτε κάνουμε. Είτε με τον τρόπο που κινούμαστε, είτε με τον τρόπο που λειτουργούμε, είτε με τον τρόπο που διαμαρτυρόμαστε, ώστε να μην προκαλούμε και να μην δίνουμε αφορμές για οτιδήποτε μπορεί να γίνει σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Το κακό είναι βέβαια, ότι αυτά που λέμε εμείς δεν τα ακούει κανείς. Δεν βελτιώνονται τα πράγματα, συνέχεια χειροτερεύουν και πραγματικά σκέφτεται κανείς αν θα αλλάξει ποτέ κάτι σε αυτή την κατάσταση που ζούμε. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια τα πράγματα χειροτερεύουν και απ’ ότι φαίνεται δεν είμαστε σίγουροι ότι θα βελτιωθούν. Για μένα, αυτό είναι το χειρότερο».

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το ματς με την ΑΕΚ και τους στόχους πλέον του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ, ο τεχνικός των «πράσινων» τόνισε: «Αγωνιστικά θα μπορούσαμε να είμαστε στην πρώτη θέση και είναι πολύ πιθανό να βρεθούμε στην τελευταία. Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς αυτό. Ανεξάρτητα σε τι ψυχολογική κατάσταση είμαστε και ανεξάρτητα των απουσιών θα πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Αυτό που λέω πάντα στους παίκτες ότι νικητής δεν θεωρείται μόνο αυτός που μπορεί να κερδίσει κάποιους τίτλους, νικητής για μένα θεωρείται και αυτός που μπαίνει μέσα στο γήπεδο, προσπαθεί και δίνει το 100%. Το σίγουρο είναι ότι θα πάμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet

Μόλις δύο νίκες εκτός έδρας στα τελευταία δέκα ματς πρωταθλήματος (2-5-3). Η μία μάλιστα κόντρα στην ΑΕΚ. Είναι ενδεικτικό ότι στα οχτώ προηγούμενα παιχνίδια μακριά από τη Λεωφόρο κράτησε ανέπαφη την εστία του μόνο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Αποδεκατισμένος θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ. Τιμωρημένοι οι Μπεργκ (30/24), Κουλιμπαλί (18/0), Οδ. Βλαχοδήμος (23/0). Νοκ άουτ ο Βιγιαφάνες (28/2). Ανέτοιμοι ο Κουρμπέλης (16/0) και ο Μέστο (13/0). Τουλάχιστον έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής ο Ζέκα (24/0), ενώ επιστρέφει και ο Λουντ (26/3, 6 αλλ.), ωστόσο δεν είναι απόλυτα έτοιμος να ξεκινήσει βασικός. Μακροχρόνια η απουσία του Τελάντερ (8/0). Εκτός πλάνων ο Ρινάλντι (8 αλλ./0).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Στιλ – Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ – Π. Βλαχοδήμος, Ζέκα, Ρέις, Εμποκού – Μολίνς, Κλωναρίδης.

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων στο Stoiximan, στη Novibet