Αρχική Ποδόσφαιρο Πριμέρα Ισπανίας Μέσι: Δεν είμαι σίγουρος που θα είμαι την επόμενη χρονιά (βίντεο)

Μέσι: Δεν είμαι σίγουρος που θα είμαι την επόμενη χρονιά (βίντεο)

http://youtu.be/ZUtJLAfjMeo

Φωτιές άναψε με τη δήλωσή του ο «El Mago» της Μπάρτσα…

Μάνουελ Νόιερ, Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι πήραν μέρος στην Συνέντευξη Τύπου πριν την τελετή της «Χρυσής Μπάλας»

Ο Νόιερ επίσης αποθέωσε τον Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο, από την πλευρά του, να δηλώνει ότι θα ήθελε να έχει τον Αργεντινό της Μπαρτσελόνα και τον Γερμανό τερματοφύλακα της Μπάγερν στην ομάδα του.

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο οι τρεις τους δήλωσαν:

-Ρονάλντο: «Νομίζω ήταν ένα καλό Παγκόσμιο Κύπελλο. Πολύ καλά οργανωμένο, τα πράγματα κύλισαν ομαλά. Η καλύτερη ομάδα νίκησε, η Γερμανία. Ήταν πολύ καλή, όπως και η Αργεντινή»
– Μέσι: «Ήταν καλό το ποδόσφαιρο, καλές ομάδες και η διοργάνωση ήταν καλή. Ήταν θετικό πέρα και πάνω από το αποτέλεσμα»
– Νόιερ: «Ήταν πολύ όμορφο το να παίξω εκεί και το να κερδίσουμε τον τίτλο στο τέλος ήταν πανέμορφο»

Σε ερώτηση Πορτογάλου δημοσιογράφου προς τους Μέσι και Νόιερ για να σχολιάσουν την χρονιά που έκανε ο Ρονάλντο:

– Μέσι: «Αυτό που έκανε ο Ρονάλντο αυτή την σεζόν ήταν εντυπωσιακό, κατακτώντας το Champions League και σκοράροντας τόσα γκολ. Έκανε μια εξωπραγματική χρονιά»
– Νόιερ: «Μπορώ μόνο να επιβεβαιώσω ότι ειπώθηκε, έκανε μια θεαματική χρονιά. Ήταν παίκτης κλειδί για τη νίκη της Ρεάλ. Αυτός έκρινε το ματς βασικά. Εκτός από το να σκοράρει πολλά γκολ, συνεισφέρει με πολλές ασίστ. Είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης και όλοι το ξέρουμε αυτό»
– Ο Ρονάλντο σε ερώτηση για το με ποιον παίκτη από το παρελθόν θα ήθελε να παίζει μαζί: «Θα ήταν ωραίο να ήμασταν και οι τρεις μαζί σε μια ομάδα. Θα ήθελα αυτούς τους δυο στην ομάδα μου»
– Για το μέλλον του ο Μέσι είπε: «Δεν είμαι σίγουρος που θα είμαι την επόμενη χρονιά… στον κόσμο του ποδοσφαίρου πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν μέσα στην διάρκεια μιας νύχτας»