Α.Ο. Λουτράκι – Βύζας Μεγάρων 2 – 0 (βίντεο)

A.O Λουτράκι – Βύζας 2-0Τα γκολ των Ζερβού – Σιώκου.

Posted by Α.Ο. Λουτράκι on Sunday, 27 September 2015

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, οι οράνιε ξεπέρασαν το εμπόδιο του Βύζα και επικράτησαν εντός έδρας με 2-0 στη νικηφόρα πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα.

Ο Αλέξης Ζερβός στο 16ο λεπτό άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ, επιτυγχάνοντας στην 27η συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική με τα χρώματα της ομάδας το παρθενικό του γκολ στην κατηγορία.

Τα τέρματα των οράνιε διπλασίασε στο 66ο λεπτό ο …συνήθης ύποπτος της πρώτης αγωνιστικής, ο Ηλίας Σιώκος, ο οποίος είχε σκοράρει και στη περσινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Λίγο το άγχος της πρεμιέρας, λίγο και η κόπωση από την απαιτητική δίμηνη προετοιμασία, οι οράνιε ήταν σήμερα πολύ προσεκτικοί , είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους, αλλά φάνηκαν και κάπως μουδιασμένοι. Κάποια όμως πολύ καλά διαστήματα ήταν αρκετά για να φέρουν την πρώτη νίκη του πρωταθλήματος.

Οπωσδήποτε, το γεγονός της αποβολής του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Καρνέση στο 6ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης έκανε το έργο τους πιο εύκολο.

Στο 6ο λεπτό, η επικίνδυνη σέντρα στην καρδιά της άμυνας των οράνιε με τον Ζωγράφο να μην προλαβαίνει τη μπάλα, τον Διαμαντή να μπλοκάρει και με δυνατό βολέ να βρίσκει τον Κωβαίο στην πλάτη της άμυνας του Βύζα. Ο επιθετικός των οράνιε θα προσπαθήσει να «κρεμάσει» τον Καρνέση που έχει βγει εντωμεταξύ εκτός περιοχής. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων θα σταματήσει τη μπάλα με το χέρι με τους οράνιε να κερδίζουν το φάουλ και τον διαιτητή της συνάντησης να αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον πορτιέρο των κιτρινόμαυρων.

Ο τεχνικός του Βύζα κ. Μίχας θα αναγκαστεί να αποσύρει από το παιχνίδι τον Ρόγκα για να περάσει στη θέση του τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Λαμπρόπουλο. Το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου πέντε λεπτά, αφού ο κ. Κέκελος έδωσε εντολή στον αναπληρωματικό τερματοφύλακα να αλλάξει τη στολή του, η οποία είχε τα ίδια χρώματα με των γηπεδούχων.

Το φάουλ που προκάλεσε την αποβολή του Καρνέση θα χτυπηθεί τελικά στο 11ο λεπτό από τον Σιώκο, ο οποίος θα στείλει τη μπάλα λίγο πάνω από τη συμβολή των δοκών.

Στο 13ο λεπτό, η πάσα του Κωβαίου στον Αποστολάκη με τον επιθετικό των οράνιε να αστοχεί σε σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 16ο λεπτό, οι οράνιε θα ανοίξουν το σκορ. Η πολύ καλή συνεργασία Αποστολάκη και Παπαναστασίου στα πλάγια, το συρτό γύρισμα του τελευταίου και το διαγώνιο πλασέ του Ζερβού που θα νικήσει τον Λαμπρόπουλο για το 1-0.

Στο 19ο λεπτό, ο Κωβαίος θα αστοχήσει σε κεφαλιά μετά από σέντρα του Παπαναστασίου.

Ο αγώνας άρχισε να «ανάβει» , αλλά ακόμη μια ολιγόλεπτη διακοπή, αυτή τη φορά λόγω τραυματισμού ποδοσφαιριστή χάλασε το ρυθμό του. Είναι ενδεικτικό ότι ο κ. Κέκελος κράτησε 8 λεπτά καθυστέρηση στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 21ο λεπτό, οι Χουστουλάκης και Τσώκος θα συγκρουστούν στον αέρα στην προσπάθεια τους να απομακρύνουν μια σέντρα των φιλοξενούμενων. Η μπάλα θα καταλήξει στο ύψος της μεγάλης περιοχής, όπου ο Παιδάκης θα πιάσει ένα αδύναμο σουτ που θα καταλήξει στην αγκαλιά του Διαμαντή.

Από τη σύγκρουση, ο Τσώκος θα αποκομίσει ένα σκίσιμο στο κεφάλι , θα περάσει προσωρινά εκτός αγώνα και θα αγωνιστεί στη συνέχεια με ειδικό επίδεσμο έως το 55ο λεπτό που θα αντικατασταθεί από τον Νώτη.

Στο 30ο λεπτό, ο Παπαναστασίου θα μπει μέσα στην περιοχή και θα τροφοδοτήσει τον Αποστολάκη, που από πλάγια θέση στο ύψος της μικρής περιοχής θα προσπαθήσει να νικήσει τον Λαμπρόπουλο. Ο τερματοφύλακας των κιτρινόμαυρων θα αποκρούσει και θα παραχωρήσει κόρνερ.

Στο 37ο λεπτό, η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αποστολάκη θα περάσει άουτ, ενώ λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, στο 45+7, ο Παπουτσής θα χάσει τη μεγάλη ευκαιρία να στείλει την ομάδα του με προβάδισμα δύο γκολ στα αποδυτήρια. Ήταν η μπαλιά του Μάγγου στην πλάτη της άμυνας, με τον Παπουτσή απέναντι στον Λαμπρόπουλο να σουτάρει δυαντά με τη μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

Στην επανάληψη, οι οράνιε μπήκαν πιο αποφασισμένοι για να «τελειώσουν» το παιχνίδι και μόλις στο 47ο λεπτό, έχασαν ακόμη μια τεράστια ευκαιρία για να το επιτύχουν. Η σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Βύζα με τον Μπαντούνα να αποτυγχάνει να διώξει, τον Ζερβό να κάνει το κοντρόλ και από το ύψος της μικρής περιοχής και απέναντι από τον Λαμπρόπουλο να σουτάρει πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων.

Οι φιλοξενούμενοι , που στο δεύτερο μέρος είχαν υπέρ τους τον αέρα, προσπάθησαν να φέρουν τη μπάλα μέσα στην περιοχή του Διαμαντή και να δημιουργήσουν κινδύνους κυρίως με τα μακρινά δυνατά χτυπήματα φάουλ του Μαζιώτη ή του Δημακάκου.

Ο τερματοφύλακας των οράνιε εξουδετέρωσε στο 51ο λεπτό τη δυνατή εκτέλεση φάουλ του Δημακάκου.Στο κόρνερ που ακολούθησε ο Αποστολάκης ήταν στην πορεία της μπάλας, του έγινε φάουλ που δεν σφυρίχτηκε και βρέθηκε ξαφνικά στο έδαφος. Η μπάλα πέρασε παράλληλα στο τέρμα χωρίς ο Ζωγράφος να προλάβει να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Στο 58ο λεπτό, ο Ζερβός θα εκτελέσει με πάσα ένα φάουλ από πλάγια, ο Παπαναστασίου θα φέρει τη μπάλα στη μικρή περιοχή, αλλά ο Νώτης με κοντινή κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λαμπρόπουλου.

Στο 64ο λεπτό, το γύρισμα του Κωβαίου μέσα στην περιοχή θα φέρει τον Παπουτσή απέναντι στον Λαμπρόπουλο. Ο μεσοεπιθετικός των οράνιε δεν θα κάνει καλά το κοντρόλ, η μπάλα θα φύγει λίγο πλάγια, ο Παπουτσής θα πλασάρει σε δεύτερο χρόνο, αλλά ο τερματοφύλακας του Βύζα θα αποκρούσει αρχικά για να απομακρύνει ολοκληρωτικά τον κίνδυνο ο Δημακάκος.

Στο 66ο λεπτό, ο Αποστολάκης θα μαζέψει τρεις αμυντικούς γύρω του και την κατάλληλη στιγμή θα κάενι την πάσα μέσα στην περιοχή στον επερχόμενο Σιώκο που θα προλάβει την έξοδο του Λαμπρόπουλου και με πλασέ θα στείλει τη μπάλα πρώτα στη ρίζα της κάθετου δοκού και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 91ο λεπτό, ο Χατζηστάμου απέναντι στον Λαμπρόπουλο θα αστοχήσει σε κοντινή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Γ’ Εθνική Κατηγορία – 1η Αγωνιστική
Κυριακή 27/9/2015Θώδειο ΣτάδιοΘεατές: 500
Διαιτητής: Κέκελος ΠαναγιώτηςΒοηθοί: Κακατσίδης Παναγιώτης, Γαλανόπουλος Γιώργος
ΑΟ Λουτράκι2 – 0Βύζας Μεγάρων
Σκόρερς
Ζερβός (16′)
Σιώκος (66′)
Αρχικές ενδεκάδες
ΔιαμαντήςΚαρνέσης
ΧουστουλάκηςΑλεβίζος
ΠαπαναστασίουΔημακάκος
ΣιώκοςΜπαντούνας
ΜαυρέληςΒαρδακώστας
ΤσώκοςΚλωνάρης
ΠαπουτσήςΡόγκας
ΜάγγοςΜαζιώτης
ΚωβαίοςΖωγράφος
ΖερβόςΠαιδάκης
ΑποστολάκηςΛιούρας
Αναπληρωματικοί
ΣπέτσηςΣταυρόπουλος
ΚολοβάκηςΚούρτης
ΠούτσηςΜπράχο
ΠαναγιωτόπουλοςΛαμπρόπουλος
ΝώτηςΒαρελάς
ΧατζηστάμουΣταυρόπουλος
ΧρυσαφίδηςΧατζημελετιάδης
Αλλαγές
Τσώκος -> Νώτης (55′)Ρόγκας -> Λαμπρόπουλος (10′)
Παπουτσής -> Χατζηστάμου (68′)Παιδάκης -> Σταυρόπουλος (67′)
Κωβαίος -> Χρυσαφίδης (71′)Ζωγράφος -> Κούρτης (78′)
Κίτρινες κάρτες
Αποστολάκης (40′)Μπαντούνας (60′)
Παπουτσής (45+3′)Αλεβίζος (62′)
Παπαναστασίου (78′)Δημακάκος (69′)
Κόκκινες κάρτες
Καρνέσης (6′)

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής