Τι είπε πριν τον σκοτώσει ο κεραυνός; (βίντεο)

Συγκλονίζει η ατάκα του 30χρονου ποδοσφαιριστή ελάχιστα δευτερόλεπτα προτού γνωρίσει ακαριαίο θάνατο μέσα στο γήπεδο. Ακούστε την ανατριχιαστική μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα.

Είναι τόσο άσχημο πολλές φορές το παιχνίδι της μοίρας που δεν το χωράει ο ανθρώπινους νους. Αυτό που συνέβη σε ποδοσφαιρικό γήπεδο της Εύβοιας είναι συγκλονιστικό. Ένας νέος άνδρας, ο Γιάννης Συκιώτης, μόλις 30 ετών, έχασε τη ζωή του από χτύπημα κεραυνού την ώρα της προπόνησης.

Το τρομερό της ιστορίας είναι ότι ο άτυχος ποδοσφαιριστής είχε προβλέψει το θάνατό του! Λίγα δευτερόλεπτα πριν το θανατηφόρο χτύπημα της φύσης είπε στους συμπαίκτες του, προφανώς χαριτολογώντας, “πάμε να φύγουμε μη μας χτυπήσει κανένας κεραυνός“! Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά, λες και είχε προαισθανθεί το μοιραίο, κι ενώ βρισκόταν μόνος του στο κέντρο του γηπέδου (οι συμπαίκτες του ήταν πιο μπροστά με κατεύθυνση προς τα αποδυτήρια) έπεσε κεραυνός και τον σκότωσε.

Η μαρτυρία του προέδρου της ομάδας είναι ανατριχιαστική…

“Τέτοια τραγωδία δεν έχω ζήσει στη ζωή μου, πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοιο πράγμα. Ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα. Ήμασταν τυχεροί. Πήγαν τα παιδιά στις 17:30 το απόγευμα, ξεκίνησαν την προπόνηση και στις 17:50 – 17:55 έφερε το μπουρίνι. Μόλις άρχισαν οι πρώτες ψιχάλες, ήταν ο γιος μου εκεί και τους είπε άντε πάμε να φύγουμε γιατί θα πέσει και κανένας κεραυνός και χαριτολογώντας ο συγχωρεμένος είπε θα πάει στον Στέργιο που έχει και αλεξικέραυνο και μετά έγινε η τραγωδία”.

      

πηγή: sportdog.gr