Γ’ Εθνική: Άρης, Σπάρτη και Αιγινιακός κάνοντας πάρτι ανέβηκαν στη Football League!

Πλησιάζουμε στο τέλος των πρωταθλημάτων στους 4 ομίλους της Γ΄Εθνικής και μένει μια θέση ανόδου την οποία θα πάρει ο Φωστήρας ή ο ΟΦΗ με τους Κρητικούς να υποδέχονται τον Φωστήρα στο Ηράκλειο.

Στους άλλους τρεις ομίλους οι ομάδες που πήραν την άνοδο έστησαν πραγματικό πάρτι αφού πήραν με σχετική άνεση το εισιτήριο της ανόδου στην μεγάλη κατηγορία.

Ξεκινώντας από τον Άρη στον 1ο όμιλο ο οποίος έχει ξεφύγει 18 βαθμούς, πηγαίνωντας στον Αιγινιακό που έχει διαφορά 9 βαθμών και καταλήγοντας στη νέα δύναμη της Πελοποννήσου την Α.Ε. Σπάρτη που έχει 8 βαθμούς από τον δεύτερο και επιστρέφει μετά από 27 χρόνια στην Β’ Εθνική.

Είναι σίγουρο ότι η παρουσία του Άρη του χρόνου στην Football League αναμένεται να δώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μεγάλη προβολή αφού πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο όνομα. Και οι Σπαρτιάτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όμως αναμένεται να δώσουν ένα ξεχωριστό χρώμα. Ο Αιγινιακός θα αποτελέσει και αυτός μια σημαντική δύναμη της κατηγορίας. Aν τελικά ανέβει και ο ΟΦΗ θα πρόκειται για μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα κατηγορία με τις 4 ομάδες να πλαισιώνουν τους Απόλλων Σμύρνης, Τρίκαλα, Λαμία, Κισσαμικό, Παναιγιάλειο, Αχαρναϊκό, Πανσερραϊκό, Αγορτικό Αστέρα, Αναγέννηση Καρδίτσας και Ζάκυνθο.

Αξιοσημείωτο και ενθαρρυντικό στοιχείο για αυτές τις νέες ομάδες της κατηγορίας ότι οι τρεις από τις τέσσερεις ομάδες που ανέβηκαν πέρυσι στην Β’ Εθνική, Πανσερραϊκός, Κισσαμικός, Τρίκαλα κάνουν αξιόλογες πορείες με τα Τρίκαλα να βρίσκονται στην 4η θέση, αναλυτικά η βαθμολογία.

349324y9etg49yh4u5758

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάστε τα νέα της Football League