Βοίας Νεάπολης: Πρεμιέρα με εντός έδρας νίκη με σκορ 3 – 2

Η ανακοίνωση του Βοία Νεάπολης για τον πρώτο αγώνα της περιόδου 2016-17:

Με νίκη ξεκίνησε η ομάδα μας τις υποχρεώσεις της για το φετινό πρωτάθλημα. Με 3-2 επιβληθήκαμε εντός έδρας του Α.Ο. Δαφνίου, με την ομάδα μας να μπορεί να επιτύχει ένα μεγαλύτερο σκορ και να μην απειλείται ουσιαστικά σε κανένα σημείο του αγώνα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά να είναι αναγνωριστικά. Από εκεί και πέρα ανέβασαν στροφές οι παίκτες μας και προηγηθήκαμε με τον συνήθη ύποπτο Γιάννη Λιβανό, ο οποίος αφιέρωσε το γκολ του (όπως και το επόμενα) στον νεογέννητο υιό του, στον οποίο ευχόμαστε τα καλύτερα. Ενώ φαινόταν πως θα πάμε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0, σε μία ανύποπτη φάση στην περιοχή μας υποδείχθηκε χέρι (ορθά) και πέναλτυ, με τον Α.Ο. Δαφνίου να ισοφαρίζει σε 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, με την ομάδα μας να μην καταφέρει να απαντήσει παρά τις ευκαιρίες που είχε (συμπεριλαμβανομένου και ενός δοκαριού).

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο και φαινόταν θέμα χρόνου το 2-1, μιας και η ομάδα μας είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα του Α.Ο. Δαφνίου, χωρίς να απειλείται καθόλου στα μετόπισθεν. Έτσι και έγινε στα μέσα του 2ου ημιχρόνου με τον Γιάννη Λιβανό να σκοράρει στην εξέλιξη στημένης φάσης, ενώ λίγα λεπτά με ατομική ενέργεια έγραψε το 3-1, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ του. Η ομάδα μας συνέχισε να δημιουργεί και να σπαταλάει ευκαιρίες και έτσι λίγα λεπτά πριν το τέλος, με φάουλ από πολύ μακρινή απόσταση και την μπάλα να αλλάζει πορεία μπερδεύοντας τον τερματοφύλακά μας, έγινε το 3-2. Παρ’ όλα αυτά δεν υπήρξε κάποιο άγχος στα εναπομείναντα λεπτά, με την ομάδα μας να κατακτάει τους 3 πρώτους της βαθμούς για φέτος.

– Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που βοήθησε με την παρουσία του. Ελπίζουμε να είναι δίπλα μας καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

– Το ντεμπούτο τους έκαναν με τη φανέλα του Βοία οι νεαροί Μέγρης Παρασκευάς (2002) και Κυριαζάκος Γεώργιος (2000), αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

– Επόμενος αγώνας για τον Βοία εκτός έδρας την επόμενη εβδομάδα με αντίπαλο την Α.Ε. Λογκανίκου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Λακωνίας