Δέκα προτάσεις στον ημιτελικό Ρόμα-Λίβερπουλ με δελτίο με 301 απόδοση!

Δεύτερος ημιτελικός απόψε στη Ρώμη μεταξύ της Ρόμα και της Λίβερπουλ με το 5-2 του Άνφιλντ να δίνει σημαντικό προβάδισμα στους Άγγλους.. Το isports.gr σας δίνει 10 προτάσεις εκ των οποίων διαλέγεται όποια σας κάνει. Η τελευταία πρόταση είναι δελτίο με 6 επιλογές από τον ημιτελικό με 301 απόδοση! Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΑγώναςΠρότασηΑπόδοσηΑποτέλεσμα
Ρόμα – Λίβερπουλ   πρώτη στα 7 κόρνερ Ρόμα     2.00        7-3 
 Ρόμα – Λίβερπουλ  over 11 κόρνερ     2.05  10 κόρνερ
Ρόμα – Λίβερπουλ κάρτα πριν το 28′ λεπτό     1.83         οχι  
Ρόμα – Λίβερπουλ  over 4,5 κάρτες     1.65    5 κάρτες
Ρόμα – Λίβερπουλ  over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο     2.00         1-1
Ρόμα – Λίβερπουλγκολ/γκολ και over 3,5 γκολ 2.30        4-2
Ρόμα – Λίβερπουλ            Σαλάχ να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή     2.00        όχι  
Ρόμα – Λίβερπουλ πρώτη στα 5 κόρνερ Ρόμα και γκολ/γκολ και over 2,5 γκολ     2.30        ναι     
Ρόμα – Λίβερπουλ      δοκάρι     1.95        ναι 
Ρόμα – Λίβερπουλover 13 κόρνερ, Λόβρεν-Ναινγκολάν να δεχτούν κάρτα

        Σαλάχ-Τζέκο να σκοράρουν, νίκη Ρόμα 

  301.00     

 

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

***«Ολίμπικο» (80.679 θ.), Ρώμη. Sold-out. Με 5.000 οπαδούς η Λίβερπουλ.
***Α’ ΜΑΤΣ (Λίβερπουλ – Ρόμα 5-2): Η Ρόμα ξεκίνησε καλύτερα και είχε δοκάρι, αλλά όταν ανέβασε την άμυνα ψηλά η Λίβερπουλ βρήκε τους χώρους που έψαχνε και έκανε πάρτι, με πέντε γκολ από το 36’ ως το 69’ και τον Σαλάχ να κάνει όργια. Η χαλάρωση της Λίβερπουλ έφερε τα δύο γκολ της Ρόμα στο τελευταίο δεκάλεπτο.
***Διαιτητής: Ντάμιρ Σκόμινα (Σλοβενία).

ΡΟΜΑ

Η τακτική με την άμυνα των τριών έπιασε με την Μπαρτσελόνα και ήρθε η ανατροπή, με τη Λίβερπουλ ωστόσο αποδείχτηκε καταστροφική. Παίζοντας ψηλά η Ρόμα εκτέθηκε στις αντεπιθέσεις από την παρέα του Σαλάχ, δέχτηκε πέντε γκολ σε μισή ώρα, ευτυχώς που «συμμαζεύτηκε» η ζημιά με τη μείωση σε 5-2. Πλέον καλείται για δεύτερο θαύμα μέσα σε τρεις εβδομάδες και για τρίτη ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα, με Σαχτάρ και Μπαρτσελόνα πήρε την πρόκριση έχοντας χάσει στο πρώτο ματς.

Πάει πάντως με καλή ψυχολογία στη ρεβάνς, στο πρωτάθλημα ήταν εξαιρετική κόντρα στην Κιέβο, επικράτησε 4-1 και έκανε βήμα για την εξασφάλιση των ομίλων του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Εξαιρετική η αντίδρασή της όταν έμεινε με δέκα παίκτες (56’) και το σκορ στο 2-0, ο Αλισον έπιασε πέναλτι και κατόπιν βρήκε άλλα δύο γκολ (65’, 67’), δεν «αισθάνθηκε» το αριθμητικό μειονέκτημα.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

Ο Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο τόνισε ότι το πιστεύει: «Κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα, γιατί να μην κερδίσουμε και τη Λίβερπουλ. Οποιος δεν το πιστεύει ας μείνει στο σπίτι του», έλεγε μετά το ματς με την Κιέβο, η αλήθεια είναι ότι η προηγούμενη πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα αφήνει μια μικρή αισιοδοξία ότι το… θαύμα μπορεί να ξαναγίνει: «Λένε ότι η πρόκριση θα είναι θαύμα. Ας την πουν όπως θέλουν, δεν με πειράζει. Το κίνητρο είναι το ίδιο με τη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα, οι παίκτες μου θα δώσουν την ψυχή τους», προσέθεσε ο τεχνικός της Ρόμα.

Στο αγωνιστικό σκέλος δεν προλαβαίνουν το ματς οι πολύτιμοι Στρόοτμαν και Περότι, προσπάθησαν να επιστρέψουν στην αποστολή, δεν τα κατάφεραν. Είναι μακροχρόνια εκτός ο εξτρέμ Ντεφρέλ και ο μπακ Κάρσντορπ.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Αλισον – Φλορέντσι, Μανωλάς, Φάτσιο, Κόλαροφ – Πελεγκρίνι, Ντε Ρόσι, Ναϊνγκολάν – Σικ, Τζέκο, Ελ Σααράουι.

Επιστρέφει στο 4-3-3 ο Ντι Φραντσέσκο, δεν θα μπορούσε πάλι να ξεκινήσει με τον Ζουάν Ζεσούς τρίτο στόπερ να «πέφτει» πάνω στον Σαλάχ. Ο Πελεγκρίνι παίρνει τη θέση του Στρόοτμαν, η απουσία του Περότι φέρνει τον Ελ Σααράουι στην αριστερή πτέρυγα, με τον Σικ να έχει προβάδισμα έναντι του Ουντέρ για τη δεξιά πλευρά.

Δεν έχει δεχθεί γκολ στα 5 εντός έδρας ματς φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ: 0-0 με Ατλέτικο, νίκες με Τσέλσι (3-0), Κάραμπαγκ (1-0), Σαχτάρ (1-0) και Μπαρτσελόνα (3-0).

Μετρά δύο προκρίσεις (τις φετινές με Σαχτάρ, Μπαρτσελόνα) και οκτώ αποκλεισμούς στις 10 τελευταίες φορές που έχασε το πρώτο ματς σε νοκ-άουτ.

Δεν έχει αποκλείσει ποτέ αγγλική ομάδα σε 6 διπλές αναμετρήσεις.

Over 2,5 τα 3 τελευταία στο πρωτάθλημα.

Στα 2-3 γκολ τα 4 τελευταία εντός έδρας με αντίπαλο αγγλική ομάδα

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Για σχεδόν 80 λεπτά πάτησε τη Ρόμα (είχε γλιτώσει από δοκάρι στο 0-0), η χαλάρωση όμως του τελευταίου 10λέπτου και τα δύο γκολ που δέχτηκε δεν την αφήνουν να είναι απολύτως χαλαρή στη ρεβάνς της Ιταλίας. Ηταν μόλις η δεύτερη ομάδα στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ (μετά τον Αγιαξ το 1995) που σκόραρε πέντε γκολ στα ημιτελικά. Εκ νέου σπουδαίο σόου του Σαλάχ, δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ. Ο Αιγύπτιος έχει σκοράρει και τις πέντε τελευταίες φορές που ξεκίνησε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο πρωτάθλημα, έχει σχεδόν εξασφαλισμένη την τετράδα και τη συμμετοχή στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Οπότε η δεύτερη κολλητή γκέλα, το άχρωμο και άγευστο 0-0 του Στόουκ, περνά σε πολύ δεύτερη μοίρα.

«Εχουμε βάλει τις βάσεις. Πλέον απομένουν να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα. Πάμε να παίξουμε το ματς με τη Ρόμα, να δώσουμε το 100% και να περάσουμε στον τελικό. Δεν νομίζουμε ότι έχουμε περάσει ήδη, αλλά ούτε νομίζουμε ότι είμαστε σε άσχημη κατάσταση» είπε ο Κλοπ.

Εν τω μεταξύ, ο Γερμανός τεχνικός δέχτηκε μεσοβδόμαδα ισχυρό πλήγμα, καθώς παραιτήθηκε από τη θέση του βοηθού του ο Ζέλικο Μπούβατς. Το δεξί χέρι του Κλοπ, το «μυαλό» όπως τον χαρακτηρίζει ο Κλοπ. 17χρόνια εργάστηκαν μαζί, είχαν δώσει όρκο όταν αγωνιζόντουσαν μαζί στη Μάιντς ότι ο πρώτος που θα πιάσει δουλειά ως προπονητής θα πάρει τον άλλο ως βοηθό του. Σήμερα γράφτηκε ότι οι δύο πλευρές χώρισαν τους δρόμους τους έπειτα από επεισόδιο που έγινε σε προπόνηση!

Βγήκαν προβλήματα από το παιχνίδι με τη Στόουκ, καθώς αποχώρησαν τραυματίες οι Αλεξάντερ Αρνολντ, Γκόμες, Μορένο ενώ ακόμη μεγαλύτερος πονοκέφαλος για τον Κλοπ είναι ο μικροτραυματισμός του Χέντερσον, καθώς το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή είναι πλέον σημαντικό. Από τους τέσσερις σίγουρα έξω μένει ο Γκόμες, οι άλλοι τρεις μάλλον θα είναι ΟΚ. Τουλάχιστον θα επιστρέψει ο Μανέ, ο οποίος έμεινε εκτός του Σάββατο για προληπτικούς λόγους.

Σταθερά στα πιτ παραμένουν οι χαφ Τσάμπερλεϊν, Τσαν και Λαλάνα και ο στόπερ Μάτιπ.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Κάριους – Αλεξάντερ Αρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Βεϊνάλντουμ, Χέντερσον, Μίλνερ – Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ.

Μετρημένα τα κουκιά για τον Κλοπ, ο οποίος πλέον έχει οριακές λύσεις. Ιδίως η μεσαία γραμμή έχει τα μεγαλύτερα προβλήματα καθώς πλην της τριάδας που θα ξεκινήσει Βεϊνάλντουμ, Χέντερσον και Μίλνερ δεν υπάρχει τέταρτη επιλογή! Εάν υπάρξει πρόβλημα τότε θα περάσει στα χαφ ο δεξιός μπακ Αλεξάντερ Αρνολντ, όπως έγινε και στο ματς με τη Στόουκ το Σάββατο.

Σε 8 από τα 9 τελευταία της στο Τσάμπιονς Λιγκ σημειώθηκαν over 2,5 γκολ. Μάλιστα, σ’ αυτά τα παιχνίδια σημείωσε τουλάχιστον 2 γκολ.

Είναι η 10η παρουσία της σε ημιτελικό. Εχει προκριθεί στον τελικό στις 7 από τις 9 προηγούμενες φορές.

Εχει 38 γκολ, τα περισσότερα από κάθε άλλη αγγλική ομάδα στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, από το 2003/04 στη νέα μορφή του Τσάμπιονς Λιγκ μόνο η Ρεάλ το 2013/14 έχει σημειώσει περισσότερα (41).

Εγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του θεσμού που έχει τρεις παίκτες με 8+ γκολ (Σαλάχ 10, Φιρμίνο 10, Μανέ 8).

Ο Μίλνερ έχει 8 ασίστ, ισοφάρισε το ρεκόρ του Νέιμαρ που κρατούσε από τη σεζόν 2016/17.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet