Αστέρας Βλαχιώτη: Ανακοίνωση για την απόφαση της ΕΠΟ για το εκτός έδρας με Αχαϊκή

Η ανακοίνωση του Αστέρα Βλαχιώτη για την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ για τα γεγονότα που έγιναν στον εκτός έδρας αγώνα με την Αχαϊκή:

Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε για την πρωτοφανή στα νομικά χρονικά αποφαση της πειθαρχικης επιτροπης της ΕΠΟ σχετικά με την τύχη του αγωνα της ομαδας μας με την Αχαικη. Συμφωνα με το σκεπτικό της αποφασης ο αγωνας δεν διεξήχθη με δικη μας υπαιτιότητα με αποτέλεσμα να επιβληθούν και οι αντίστοιχες κυρώσεις εναντίον μας. Όπως όλοι γνωρίζουν, ο αγώνας δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω τραυματισμού του προπονητή μας από μέλη της αντιπάλου ομάδας, με αποτέλεσμα την διακομιδή του στο νοσοκομείο, ώστε να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Θα έπρεπε, λοιπόν, ο αρχηγός αποστολής, ο οδηγός του λεωφορείου ή έστω κάποιος από τους φίλους της ομάδας μας που είχαν κάνει αυτό το μεγάλο ταξίδι να υποδυθεί τον προπονητή προκειμένου να ξεκινήσει ο αγώνας σαν να μην είχε συμβεί τίποτα! Διότι συμφωνα με την πειθαρχική επιτροπη της ΕΠΟ ομαδα Γ εθνικης δεν ειναι υποχρεωτικό να εχει τον προπονητη της στον αγωνα ακομα και αν αυτος ειναι βαρύτατα τραυματισμενος λογω ξυλοδαρμού!!

Πλεον ειμαστε αρκετα έμπειροι μετα την φετινή μας παρουσια στην Γ ΕΘΝΙΚΗ και σε ανάλογη (απευκταία) εμπειρια στο μέλλον αν χρειαστεί, θα αγωνιστούμε και χωρίς ποδοσφαιριστές! Επισης πλεον γνωρίζουμε πως οτι και αν συμβεί σε ενα παιχνίδι, είτε βια, είτε απειλές,είτε τραμπουκισμοί αρκει απλώς ενα ευνοϊκό φυλλο αγωνα, μια ευνοϊκή έκθεση παρατηρητή, και μια ευνοϊκή έκθεση αστυνομίας ώστε να γινει το άσπρο μαύρο.. Ευχόμαστε απο καρδιας η ομαδα μας να ειναι το τελευταιο θύμα της θαυμάσιας φιλοξενίας της Αχαϊκής.. Φρονούμε ομως πως αποφάσεις σαν κι αυτη νομιμοποιούν τέτοιες συμπεριφορές με συνέπεια η επανάληψη τους να μοιάζει δεδομένη.. Και τοτε ισως κάποιοι σκεφθουν καλυτερα την επόμενη φορα που θα κληθούν να αποφασίσουν..
ΥΓ:Ο λόγος που η ομαδα μας δεν θα ασκήσει έφεση δεν ειναι φυσικα οτι αποδέχεται την εσφαλμένη αυτη αποφαση αλλα οτι πλεον εχει (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) χασει την εμπιστοσύνη της στην Αθλητική Δικαιοσύνη..