Ο διαγωνισμός του isports για Football League, Γ’ Εθνική και τοπικά Λακωνίας!

Tο αθλητικό site της Λακωνίας isports.gr σας ενημερώνει άμεσα, αντικειμενικά και ολοκληρωμένα για την εξέλιξη των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Λακωνίας, την Fοotball League, την Γ’ Εθνική από την έναρξη της λειτουργίας του το 2014.  Το isports.gr αποτελεί το βήμα όλων των ομάδων της Λακωνίας ανεξαρτήτου κατηγορίας και δυναμικότητας.

Το isports.gr πάντα πρωτοπόρο στο χώρο του διαδικτύου και της ενημέρωσης και με την ζωντανή ενημέρωση των αγώνων να έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων εισάγει ένα νέο στοιχείο στο περιεχόμενό του.

Ένα διαγωνισμό για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 που αναμένεται να συναρπάσει τους επισκέπτες του και στόχος μας είναι να καθιερωθεί και για τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους!

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε θα είναι να αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας για

i. τις τοπικές κατηγορίες της Λακωνίας,

ii. την Football League στην οποία μετέχει η Σπάρτη και

ii. τον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής στον οποίο μετέχουν η Ένωση Πελλάνας Καστορείου και ο Αστέρας Βλαχιώτη.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει για όλη την αγωνιστική περίοδο και οι πρώτοι της κατάταξης θα κερδίσουν δώρα (που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο) που προσφέρουν οι χορηγοί του isports.gr!

Κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου θα υπάρχει βαθμολογία των συμμετεχόντων η οποία θα ανανεώνεται συνεχώς για να γνωρίζετε ακριβώς την θέση που είσαστε.

Περισσότερες λεπτομέρειες την Δευτέρα 27 Αυγούστου.