Απόλλων Ξηροκαμπίου: Πολλές ευκαιρίες, νεύρα και προβληματισμός για την διαιτησία στο Γύθειο.

Η ανακοίνωση του Απόλλων Ξηροκαμπίου για την πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό Γυθείου στο Γύθειο:

Μετά το νικηφόρο αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Α.Ο. Λογγάστρας – με τελικό σκορ 3-6 το Σάββατο 6/10 – και τη πρόκριση της ομάδας μας στον β γύρο του κυπέλλου Λακωνίας, ξεκίνησαν τη Δευτέρα 15/10 οι αγώνες πρωταθλήματος του Α τοπικού Λακωνίας. Ο Απόλλωνας φιλοξενήθηκε στο Γύθειο από τον Ολυμπιακό Γυθείου.

Η πρώτη αγωνιστική δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ και ισοφάρισε σε 1-1 ο Διαμαντάκος. Στη συνέχεια ύστερα από πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Κωστάκος ο Απόλλωνας προηγήθηκε με σκορ 2-1, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι παίχτες του Ολυμπιακού Γυθείου ισοφάρισαν σε 2-2 που αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Η ομάδα μας είχε πολλές ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, οι ποδοσφαιριστές της όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ. Αυτό έφερε νεύρα και αναστάτωση με αποτέλεσμα ο διαιτητής του αγώνα εσφαλμένα να αποβάλει τον αρχηγό μας Γ. Κωστάκο καθώς θεώρησε ότι, η συνομιλία που είχε ο αρχηγός μας με παίχτη της ομάδας μας αφορούσε τον ίδιο και ότι τον προσέλαβε………… Γενικότερα οι διαιτητικές αποφάσεις στον παραπάνω αγώνα μας προβλημάτισαν αρκετά , ειδικότερα η αποβολή του Γ. Κωστάκου, ο οποίος ουδέποτε έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα στα χρόνια που αγωνίζεται στα Λακωνικά γήπεδα.

Η επόμενη αγωνιστική θα μας βρει αντιμέτωπους με τον Α.Ο. Κροκεών στο γήπεδο του Δαφνίου το Σάββατο 20/10 και ώρα 16:00.