Τσάμπιονς Λιγκ: Αναλύσεις Τετάρτης 13/2. Επιλογές με γκολ, ειδικά με κάρτες

Προτάσεις

Το ενδιαφέρον απόψε μεταφέρεται στην Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα με τον Άγιαξ να υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Άγιαξ φύση επιθετική ομάδα θα σκοράρει, πρώτη επιλογή το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και over 3,5 γκολ στο 2.35.

Στο Γουέμπλεϊ Τότεναμ και Ντόρτμουντ μπορούν επίσης να επιβεβαιώσουν το over 2,5 γκολ συνδυασμένο με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 2 απόδοση

Στα ειδικά στοιχήματα αξίζει να συμπεριλάβετε στις επιλογές σας συνδυασμούς ποδοσφαιριστών να δεχτούν κάρτα. Στο χθεσινό αγώνα στο Ολντ Τράφορντ μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Παρί σεν Ζερμέν βγήκαν 9 κίτρινες και μια κόκκινη. Συνδυάζοντας 3 ή 4 ποδοσφαιριστές να δεχτούν κάρτες δημιουργούνται δελτία πολύ μεγάλων αποδόσεων.

Για παράδειγμα οι Σό, Γιανγκ, Λίντελοφ πλήρωναν 41 απόδοση και με τους τρεις ποδοσφαιριστές να δέχονται κάρτα.

Στο Άγιαξ – Ρεάλ Μαδρίτης, η τριάδα Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Καρβαχάλ πληρώνει 81 απόδοση με τον Ράμος να δεχτεί κάρτα να πληρώνει 2.60.

Οι προτάσεις του isports.gr για τους σημερινούς αγώνες, καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε.

ΑγώναςΠρότασηΑπόδοσηΈκβαση
Άγιαξ – Ρεάλ Μαδρίτηςγκολ/γκολ και over 3,5 γκολ      2.35
  Τότεναμ – Ντόρτμουντ                γκολ/γκολ και over 2,5 γκολ      2.05
               ΤριάδαΝα δεχτούν κάρτα Ράμος, Βαράν, Καρβαχάλ     41.00
               Δυάδα                  Να καταλογιστεί πέναλτι     11.00

Αναλύσεις

Οι αναλύσεις από matchmoney.com.gr

StoiximanNovibet

ΑΓΙΑΞ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

*** «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» (55.000 θ.), Αμστερνταμ.
*** Διαιτητής: Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία).

StoiximanNovibet

ΑΓΙΑΞ

Πολύ άσχημα τα αποτελέσματα μέσα στο 2019. Εχει δώσει στη νέα χρονιά τέσσερα παιχνίδια για το ολλανδικό πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο (νίκησε εντός με 3-1 τη Χέρενφεν και προκρίθηκε στα ημιτελικά του θεσμού) και οι απώλειες είναι τεράστιες στο ξεκίνημα.

Σε αυτό το διάστημα έχει έρθει 4-4 εντός με τη Χέρενφεν, έχει γνωρίσει τον απίστευτο διασυρμό στο ντέρμπι με τη Φέγενορντ στο Ρότερνταμ με 6-2, στη συνέχεια νίκησε με 6-0 τη Φένλο.

Το τελευταίο της χρονικά παιχνίδι είναι με τη Χέρακλες εκτός έδρας το Σάββατο. Οι οιωνοί ήταν άσχημοι με το ξεκίνημα στο Αλμελο, καθώς μόλις στο 6΄η Χέρακλες αστόχησε σε πέναλτι. Αυτό δεν ξύπνησε τον Αγιαξ που στο 17′ βρέθηκε πίσω στο σκορ έπειτα από γκολ δώρο του πορτιέρο Ονάνα. Προσπάθησε να ξυπνήσει στην επανάληψη, αλλά δεν είχε τύχη.

StoiximanNovibet

Αναμφίβολα η πορεία στην Ευρώπη έως τώρα είναι ονειρική και πέραν των αρχικών στόχων που είχαν τεθεί. Ο Αγιαξ ξεκίνησε από το δεύτερο προκριματικό γύρο το ευρωπαϊκό του ταξίδι και χρειάστηκε να ξεπεράσει τα εμπόδια τριών ομάδων (Στουρμ Γκρατς, Ντιναμό Κιέβου, Σταντάρ Λιέγης) για να φτάσει στους ομίλους που επιθυμούσε διακαώς. Εκεί ήταν εξαιρετικός και στα αποτελέσματα και στην εν γένει εικόνα, λέει πολλά το ότι παραμένει αήττητος στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Χωρίς άγχος για ότι το καλύτερο, αν και το κλίμα έχει διαταραχθεί και υπάρχει προβληματισμός. Στο ολλανδικό πρωτάθλημα και μέσα στο 2019, έχει χάσει σε τέσσερις αγωνιστικές παραπάνω  βαθμούς από ότι σε όλο τον πρώτο γύρο! Από εκεί που βρισκόταν στο -3 από την Αϊντχόφεν, τώρα, η διαφορά έχει φτάσει στο -6.

«Ολα θα πρέπει να είναι τέλεια για να πάρουμε αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζουμε ένα τεράστιο μέγεθος, τα λένε όλα αυτά που έχει καταφέρει. Είναι ένα παιχνίδι που αποτελεί τεράστια πρόκληση για εμάς» λέει ο τεχνικός του Αγιαξ, Τεν Χαχ.

«Εχουμε την ευκαιρία να γράψουμε ιστορία» λέει ο Χούντελααρ.

Μάχη με το χρόνο δίνει ο δεξιός μπακ Μαζραουί που έχασε τα τελευταία δύο στο πρωτάθλημα, τελικά προλαβαίνει, μακροχρόνιοι οι άλλοι απόντες.

StoiximanNovibet

Κανονικά και ο πολυσύνθετος Ντε Γιονγκ που είχε ενοχλήσεις το προηγούμενο διάστημα.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Ονάνα – Μαζραουί, Ντε Λιχτ, Μπλιντ, Ταγκλιαφίκο – Σένε, Φαν ντε Μπέικ, Ντε Γιονγκ – Ζιγέκ, Τάντις, Νέρες.

Επιστρέφει ο Μαζραουί στην ενδεκάδα που ήταν τραυματίας τις προηγούμενες δύο εβδομάδες. Ο Τεν Χαχ κλασσικά παίζει με 4-3-3 και δεν αλλάζει, η μόνη έκπληξη που κάνει (το έχει ξαναδοκιμάσει πάντως) είναι ότι δεν παίζει με κλασσικό φορ μπροστά. Στον πάγκο και ο Ντόλμπεργκ και ο Χούντελααρ για να παίξει ο Τάντιτς. Στη θέση του τελευταίου ξεκινάει ο Νέρες.

Με over 3,5 goals έχουν λήξει τα πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια του Αγιαξ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Εχει σκοράρει σε 11 από τα 12 φετινά του παιχνίδια στην Ευρώπη. Δεν τα κατάφερε μόνο στην έδρα της Ντιναμό Κιέβου.

StoiximanNovibet

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπορεί να έχασε δύο φορές από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον όμιλο, αυτό δεν την εμπόδισε να πάρει την πρόκριση, αλλά και την πρωτιά, έχοντας από τα μισά του δρόμου κι έπειτα στον πάγκο της τον Σαντιάγο Σολάρι.

Η «βασίλισσα» έχει βρει τον καλό της εαυτό τον τελευταίο μήνα, πήρε ισοπαλία 1-1 από την Μπαρτσελόνα για το κύπελλο και άλωσε το «Μετροπολιτάνο» το Σάββατο, κερδίζοντας 3-1 την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης, μειώνοντας στο -6 από την κορυφή κι ενώ την Κυριακή υποδέχεται τη Χιρόνα.

Ερωτηθείς ο Σαντιάγο Σολάρι για το αν η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο για 4η συνεχόμενη φορά, απάντησε πως για τη Ρεάλ τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Μιλώντας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, δε φάνηκε να επηρεάζεται από την κακή φόρμα του Αγιαξ στο πρωτάθλημα, λέγοντας: «Δε νομίζω ότι βρίσκονται σε άσχημη στιγμή στη σεζόν, δεν συμφωνώ. Κάνουν καλή χρονιά, έχουν καλούς παίκτες».

Εκθείασε και τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος θα συμπληρώσει απόψε 600 συμμετοχές με τη φανέλα της Ρεάλ: «Εχει έναν εκπληκτικό χαρακτήρα, τρομακτικά ανταγωνιστικό. Για κάποιο λόγο έχει παίξει τόσα παιχνίδια με την Ρεάλ. Δεν είναι κάτι εύκολο, αυτή η Ρεάλ είναι μια ιστορική ομάδα και έχει τη σφραγίδα του χαρακτήρα του. Μακάρι να μπορέσουμε να απολαύσουμε πολλά ακόμα παιχνίδια μαζί του».

StoiximanNovibet

Περίπου 3.000 οπαδοί της Ρεάλ θα βρεθούν στο πλευρό της.

Δεν ταξίδεψαν με την 23μελή αποστολή για το Αμστερνταμ λόγω τραυματισμών οι Ισκο και Μάρκος Γιορέντε, ενώ μακροχρόνια απών είναι ο νεαρός στόπερ Βαγιέχο. Προέκυψε πρόβλημα με τον Βαράν, ο οποίος δεν έλαβε μέρος στη χθεσινή προπόνηση στο Αμστερνταμ λόγω γρίπης και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Στο όριο καρτών βρίσκεται ο Σέρχιο Ράμος.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Νάτσο, Ρεγκιλόν – Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος – Λούκας Βάθκεθ, Μπενζεμά, Βινίσιους.

Εχει καθιερώσει ως βασικό τον Ρεγκιλόν στα αριστερά αντί του Μαρσέλο, μένει να δούμε αν θα τον εμπιστευτεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν δεν παίξει ο Βαράν, ο Νάτσο θα καλύψει το κενό του, δύσκολα θα αλλάξει η τριάδα των χαφ, ενώ μία θέση στην επίθεση διεκδικεί ο Μπέιλ, ο οποίος σκόραρε το Σάββατο.

Τα 29/32 τελευταία παιχνίδια της στη διοργάνωση ήταν Over 2,5.

Μετράει 6 σερί νίκες επί του Αγιαξ, ανεξαρτήτως έδρας, στα 5 τελευταία πέτυχε τουλάχιστον 3 γκολ.

StoiximanNovibet

 

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

*** «Γουέμπλεϊ» (90.000 θ.), Λονδίνο.
***Διαιτητής: Αντόνιο Ματέου Λαχόθ (Ισπανία).

StoiximanNovibet

ΤΟΤΕΝΑΜ

Δύσκολο 3-1 επί της Λέστερ την Κυριακή, χαμένο πέναλτι της αντιπάλου στο 60’, το 2-0 στο 63’, αγχώθηκε μετά το 2-1 του 76’ και κλείδωσε το παιχνίδι στο 91’ με τον καυτό Σον.

«Ημασταν τυχεροί, δικαιούμασταν όμως τη νίκη γιατί παλέψαμε» είπε ο Ποκετίνο, ο οποίος βλέπει την ομάδα του να νικά με πολύ ζόρι στα τελευταία παιχνίδια.

StoiximanNovibet

Υπέρβαση μπορεί να θεωρηθεί κάθε πρόκριση για μια ομάδα που δεν έχει κάνει ούτε μια μεταγραφή στα δύο τελευταία παράθυρα, επιτυχία η δεύτερη θέση πίσω από την Μπαρτσελόνα στο β’ όμιλο. «Μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε. Το δείξαμε πέρσι στα ματς με τη Ρεάλ, γεγονός που μας γεμίζει αισιοδοξία ότι φέτος μπορούμε να πάμε πιο μακριά στη διοργάνωση» είπε ο Βερτόνγκεν.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Ποκετίνο: «Ξέρουμε πόσο σκληρή μπορεί να γίνει η διοργάνωση, επίσης ξέρουμε όμως ότι είμαστε σε θέση να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Σέβομαι κάθε αντίπαλο, όμως είμαι άνθρωπος που πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε κόντρα σε όλους».

Προέκυψε πρόβλημα στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς χτύπησε και ο Ρόουζ και όπως τόνισε ο Ποκετίνο: «δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει».

Προέκυψε πρόβλημα στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς χτύπησε και ο Ρόουζ και όπως τόνισε ο Ποκετίνο: «δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει».

Παραμένουν εκτός Ντέλε Αλι, Κέιν (η επιστροφή του ορίστηκε για τις 23 Φλεβάρη), Ντέιβις και 2-3 μακροχρόνιοι.

Τουλάχιστον είναι ΟΚ ο Λαμέλα (πλάτη) και ο Ντάιερ (ίωση).

StoiximanNovibet

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-1-2): Λιορίς – Τρίπιερ, Αλντερβέιρελντ, Σάντσες, Βερτόνγκεν – Σισοκό, Ντάιερ, Ερικσεν  –Λαμέλα – Σον, Γιορέντε.

Ο τραυματισμός του Ρόουζ περιπλέκει πολύ τα πράγματα. Δύο είναι οι λύσεις. Η πρώτη και επικρατέστερη να παίξει ο Βερτόνγκεν αριστερά και δίδυμο στα στόπερ οι Αλντερβέιρελντ και Σάντσες. Η δεύτερη, να περάσει ο πιτσιρικάς και άπειρος μπακ Γουόκερ-Πίτερς στην 11άδα και να παίξει είτε αυτός είτε ο Τρίπιερ με ανάποδο πόδι στα αριστερά.

Από κει και πέρα, επιστρέφει ο Ντάιερ αντί του Γουίνκς στην 11άδα, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει βασικός και ο Λαμέλα πίσω από το δίδυμο των Σον, Γιορέντε.

Κανένα από τα 19 γκολ που έχουν σημειώσει συνολικά Τότεναμ και Ντόρτμουντ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει έρθει από στημένη φάση.

8/9 γκολ της στο Τσάμπιονς Λιγκ σημειώθηκαν στο β’ ημίχρονο.

StoiximanNovibet

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Η Ντόρτμουντ προκρίθηκε εύκολα στους 16 ως πρώτη από όμιλο με Ατλέτικο, Μπριζ, Μονακό. Είχε ρεκόρ 4-1-1, κρατώντας σε πέντε ματς ανέπαφη την εστία της! Χαϊλάιτ το επιβλητικό 4-0 επί της Ατλέτικο.

Προβληματίζει πάντως μετά τη χειμερινή διακοπή, αποκλείστηκε στο κύπελλο μέσα στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» από τη Βέρντερ στα πέναλτι, ενώ το Σάββατο στο πρωτάθλημα έκανε απίστευτο χαρακίρι εντός έδρας καθώς από 3-0 στο 66’, επέτρεψε στη Χοφενχάιμ να ισοφαρίσει σε 3-3 μέσα σε 12 λεπτά (75’-87’)! Ετσι η διαφορά της από τη δεύτερη Μπάγερν μειώθηκε στο +5.

Σε τέσσερα επίσημα ματς μέσα στο 2019 έχει απολογισμό 1-3-0 κερδίζοντας μόνο το αδύναμο Αννόβερο.

Σημαντικό ότι επιστρέφει στον πάγκο ο τεχνικός Λουσιάν Φαβρ, που έλειψε στο ματς με τη Χοφενχάιμ διότι ήταν εξουθενωμένος από μία ασθένεια. Ο Ελβετός ρωτήθηκε για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και τις απουσίες που ταλαιπωρούν τους «κιτρινόμαυρους», τονίζοντας: «Αυτά τα ματς πέρασαν. Κρατάμε μόνο τα θετικά, είμαστε άλλωστε μία νεανική ομάδα. Δεν έχει καμία ουσία να μιλάμε για τους παίκτες που λείπουν».

Σε ό,τι αφορά στην Τότεναμ ο αθλητικός διευθυντής, Μίχαελ Τσορκ εκτίμησε πως «θα γίνει ένα ισορροπημένο παιχνίδι που μπορεί να πάει οπουδήποτε».

StoiximanNovibet

Πιο αισιόδοξο το αφεντικό της Ντόρτμουντ, ο Χανς-Χόακιμ Βάτσκε: «Ηρθαμε στο Λονδίνο ως πρωτοπόροι της Μπουντεσλίγκα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, διατηρούμε καλές πιθανότητες να προκριθούμε».

Τη Δευτέρα ακολουθεί βατό ματς στην έδρα της ουραγού Νυρεμβέργης για το πρωτάθλημα.

Με πολλά και σημαντικά προβλήματα στο Λονδίνο. Τέθηκαν νοκ άουτ ο σταρ Ρόις και ο πολύπειρος μπακ Πίστσεκ. Απουσίες της τελευταίας στιγμής ο εσχάτως βασικός στόπερ Βάιγκλ, που αρρώστησε και ο κορυφαίος της φορ Αλκάθερ, που χτύπησε στον ώμο. Πάγια εκτός ο βασικός στόπερ Ακάντζι, λείπει ένα δίμηνο.

Επιστρέφει τουλάχιστον ο βασικότατος χαφ Ντιλέινι που ήταν τιμωρημένος με τη Χοφενχάιμ.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Μπίρκι – Χακίμι, Τοπράκ, Ντιαλό, Σμέλτσερ – Βίτσελ, Ντιλέινι – Σάντσο, Φίλιπ, Γκερέιρο – Γκέτσε.

Σταθερά με 4-2-3-1 ο Φαβρ παρά τα προβλήματα απουσιών. Ελλείψει του Πίστσεκ, ο Χακίμι από την αριστερή πτέρυγα θα μεταφερθεί δεξιά και ως αριστερός μπακ θα παίξει ο έμπειρος Σμέλτσερ, που έχει φέτος λίγο χρόνο συμμετοχής.

Στους στόπερ το κενό του Βάιγκλ θα αναπληρώσει μάλλον ο Τοπράκ. Στην αποστολή βρίσκονται επίσης ο Ζαγκαντού και ο Μπαλέρδι (νεοφερμένος), αλλά ο πρώτος προέρχεται από μακροχρόνιο τραυματισμό και ο δεύτερος είναι τελείως άπειρος.

StoiximanNovibet

Από τη στιγμή που λείπουν Αλκάθερ και Ρόις, που έχουν πετύχει φέτος μαζί 30 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, το δίδυμο Φίλιπ-Γκέτσε των μόλις 5 γκολ είναι μονόδρομος…

Οι εξτρέμ Μπρουν Λάρσεν, Βολφ, Πούλισιτς και ο χαφ Νταούντ οι μετρημένες λύσεις του Φαβρ στον πάγκο αν θέλει να αλλάξει κάτι επιθετικά.

3-2 υπέρ της οι προκρίσεις κόντρα σε αγγλικές ομάδες σε νοκ άουτ ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στα τελευταία έξι νοκ άουτ στην Ευρώπη μετράει μόνο μία νίκη (1-2-3).

Στα τελευταία 11 ευρωπαϊκά εκτός έδρας ανεξαρτήτως φάσης έχει απολογισμό μόλις 2-4-5.

Φέτος έχει πετύχει 10 γκολ στη διοργάνωση, το 50% εξ αυτών ήρθε στο τελευταίο δεκάλεπτο (81-90).

StoiximanNovibet