ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΚΑΡΙΟΦΥΛΛΗΣ ΣΤΑ 200μ. 4η Η ΣΟΥΓΛΑΚΟΥ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ (βίντεο)

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντρών – Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας αγωνίστηκαν οι αθλητές μας Γιαννης Καριοφύλλης και Μαρία Σουγλάκου.

Ο Γιάννης Καριοφύλλης με 21.23 κατέκτησε την 1η θέση στο αγώνισμα των 200μ και παράλληλα εξασφάλισε τη συμμετοχή του με την εθνική ομάδα των αντρών στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο που θα πραγματοποιηθεί στο Κλουζ της Ρουμανίας. Εξαιρετικά σημαντικό επίτευγμα για τον αθλητή μας ο οποίος είναι μόλις 19 ετών και ανήκει στην κατηγορία των εφήβων. Επίσης με την επίδοση αυτή έπιασε τόσο το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ναϊρόμπι της Κένυας όσο και για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ταλίν της Εσθονίας.

Η Μαρία Σουγλάκου, στο αγώνισμα της σφαιροβολίας, κατέκτησε την 4η θέση με επίδοση 13.88μ επιβεβαιώνοντάς για ακόμα μια φορά την καλή της αγωνιστική κατάσταση. H αθλήτριά μας, η οποία ανήκει στην κατηγορία των νεανίδων, έχει ήδη εξασφαλίσει από το φεστιβάλ ρίψεων τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ταλίν.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προετοιμασία των αθλητών μας για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, να παραμείνουν υγιείς και να συνεχίσουν τη προσπάθεια να ξεπεράσουν τα όριά τους !!!!