ΓΑΣ Σκάλας: Οι επιδόσεις στο Πανελλήνιο Κ18. Πολλά συγχαρητήρια σε κάθε παιδί!

Με 10 αθλητές συμμετείχε ο ΓΑΣ ΣΚΑΛΑΣ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 που δειξηχθει στη Πάτρα 1- 2 Ιουλιου.
Εξαιρετική εμφάνιση από τη Μαρία Σταματάκου στον τελικό του ακοντισμού καταλαμβάνοντας την 7η θέση με 42.52 συντρίβοντας κατά 5 μέτρα το ατομικό της ρεκόρ. Η αθλήτριαας μας είχε επίσης 4 βολές πάνω από το προηγούμενο ρεκόρ της
Εξαιρετική εμφάνιση κα από τον Γιώργο Πορφύρη στον τελικό του άλματος τριπλούν όπου με επιδοση 13.37 κατέλαβε την 8η θεση ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ του στα τρία έγκυρα άλματα που έκανε.
Πολύ καλή εμφάνιση και 12η θέση από τον Γιώργο Μυριτη σταν τελικό των 400μ με χρόνο 52.56 .Στον πρωίνο προκριματικό έτρεξε σε 52.37 χρόνο εφάμιλλο με το ατομικο του ρεκόρ.
Η Δέσποινα Σταθακη αν κ προκρίθηκε με την 2η καλύτερη επίδοση στον προκριματικό του μήκους , στον απογευματινό τελικό δεν κατάφερε να βρει τον ρυθμο της με αποτέλεσμα να καταλάβει τη 12η θέση .
.
Ο Στέλιος Βέργος αγωνίστηκε στα 1500μ κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ με 4.29.45 επίδοση καλύτερη από το 4.41 που είχε πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Η μικρής της ομάδας μας η Νέλλη Καραμπατου στο άλμα σε ύψος πάλεψε για την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος κάνοντας 1.50μ Τεχνικά λάθη στη φόρα της δεν της επέτρεψαν να ξεπεράσει τον εαυτό της παρά την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρισκόταν..
Η Ιωάννα Καραμπατου συμμετείχε στους προκριματικούς των 100 όσο και των 200μ . Στα μεν 100 μέτρα λάθη στην εκκίνηση δεν της επέτρεψαν να πετύχει χρόνο πρόκριση στον τελικό ενώ στα 200μ τα άσχημα τελευτα 50μ κατέστρεψαν την προσπάθεια της
Στον προκριματικό του μήκους αγωνίστηκαν ο Πάρης Βεργος και ο Σταύρος Παπαδημητρίου όπου με επιδοση 5.84 και 6.23 αντίστοιχα πλησίασαν τα ρεκόρ τους αλλά δεν ήταν αρκετό για να προκριθούν στον τελικό του αγωνίσματος.
Άτυχη στάθηκε η αθλήτρια μας Γιώτα Σμπυράκου, η οποία κατά την άφιξη μας στη Πάτρα προσβλήθηκε με ίωση κ δεν κατάφερε να αγωνιστεί στον προκριματικό αγώνα της σφαιροβολίας.
Η αγωνιστική χρόνια 2022-23 σχεδόν ολοκληρώθηκε για τους περισσότερους αθλητές του συλλόγου μας.. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε κάθε ένα παιδί ξεχωριστά για τις προσπάθειες που κατέβαλε κατά τη διάρκεια της χρονιάς