Επιλέξτε σοφά! Τα 4 κριτήρια για να διαλέξετε θήκες κινητών.

θήκες κινητών
θήκες κινητών

Επιλέξτε σοφά! Τα 4 κριτήρια για να διαλέξετε θήκες κινητών.

Κάθε αγορά συσκευής τηλεφώνου συνοδεύεται από την αντίστοιχη έρευνα για θήκες κινητών. Ο λόγος είναι απλός. Όταν αγοράζουμε ένα κινητό, το μόνο για το οποίο δεν ανυπομονούμε είναι να το πάμε για επισκευή. Όχι, το όραμά μας για το νέο, πολύτιμο απόκτημά μας δεν είναι μια σπασμένη οθόνη από πτώση σε πεζοδρόμιο ή περίβλημα γεμάτο γρατζουνιές από τις πτώσεις στην αυλή.

Ωστόσο η αλήθεια είναι, ότι ατυχήματα συμβαίνουν. Και όταν συμβεί το χειρότερο, πρέπει κάποιος να είναι προετοιμασμένος. Στην ερώτηση «ποια είναι η καλύτερη θήκη κινητού» δεν υπάρχει μια απάντηση. Οι κατάλληλες θήκες κινητών πρέπει να συγκεντρώνουν χαρακτηριστικά, όπως η προστασία, το στυλ και η πρακτικότητα. Πως θα τις επιλέξετε; Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

  • Σχέδιο και αισθητική στις θήκες κινητών

Καλό είναι να μην ξεχνάμε και τα πιο απλά, αλλά εξίσου σημαντικά. Το σχέδιο στις θήκες κινητών είναι αυτό που θα τα κάνει να ξεχωρίσουν από τη σειρά. Ταυτόχρονα οι ίδιοι κάνετε μια στυλιστική δήλωση δίνοντας ένα στίγμα της προσωπικότητάς σας. 

Είστε φύσει minimal; Λιτές γραμμές, ίσως οι διάφανες θήκες είναι κατάλληλες, ώστε να δείξετε και το ξεχωριστό σχέδιο του της συσκευής σας. Αν πάλι αισθάνεστε πιο… pop, βάλτε χρώμα στη ζωή σας ξεκινώντας από που αλλού; Από τη θήκη κινητού. Όποιο κι αν είναι το στυλ σας, εκφράστε το ξεκινώντας από το κινητό σας!

  • Πρακτικότητα και στυλ στις θήκες με κορδόνι 

Η θήκη κινητού με κορδόνι συνδυάζει εκτός από το πολυπόθητο στυλ και την πρακτικότητα. Για την ακρίβεια αυτός είναι και ο πρωταρχικός σκοπός, που πρέπει να εξυπηρετούν. Σε όλους έχει τύχει να κάνουν ανασκαφές στην τσάντα ή το backpack σε έναν κατάμεστο από κόσμο χώρο για να βρουν το κινητό. Όχι και ότι πιο ευχάριστο είτε γιατί έχουμε κάποιον αστείο ήχο κλήσης στη διαπασών είτε γιατί εκθέτουμε τα υπάρχοντά μας σε κοινή θέα (και σε πιθανούς κλέφτες).

Αυτός είναι ο ένας πρακτικός σκοπός που εξυπηρετούν οι θήκες με κορδόνι. Ακόμη όμως μια λειτουργία που εξυπηρετούν είναι η προστασία από πτώσεις. Για την ακρίβεια αυτό πρέπει να το κάνουν όλες οι θήκες. Είστε φίλοι των υπαίθριων δραστηριοτήτων; Ψάξτε για σκληρές και αδιάβροχες θήκες. Υπάρχουν παιδιά στο περιβάλλον σας; Αναζητήστε σκληρές, ανθεκτικές στις πτώσεις θήκες. 

  • Οι πιο περιζήτητες θήκες κινητών και αξιολογήσεις

 Προτού κάνετε την επόμενη αγορά σας αναζητήστε τις διαθέσιμες αξιολογήσεις στο διαδίκτυο. Με τη βοήθεια αυτών θα μάθετε τις εμπειρίες άλλων ανθρώπων, που αγόρασαν θήκες. Είναι λειτουργικές και αποτελεσματικές. Ποια ελαττώματα ή δυσκολίες παρουσιάζουν κατά τη χρήση τους; 

Αξίζουν οι θήκες κινητών Samsung την τιμή τους;

Το κόστος για θήκες κινητών Samsung είναι ένας παράγοντας επιλογής θηκών, αλλά δε θα πρέπει η τιμή να είναι το πρώτο κριτήριο. Θέστε σε προτεραιότητα την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά. Κάποιες θήκες κινητών μπορεί να είναι πιο ακριβές από άλλες, επειδή παρέχουν καλύτερη προστασία ή έχουν επιπρόσθετα χαρακτηριστικά (πχ θήκες για κάρτες κλπ). Καλό είναι κατά την αγορά να ελέγχετε την εγγύηση για να είστε βέβαιοι σχετικά με το διάστημα, που σας καλύπτει.

Με λίγα λόγια οι καλύτερες θήκες κινητών είναι εκείνες, που καλύπτουν τις ανάγκες σας εξισορροπώντας προστασία, στυλ και λειτουργικότητα. Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε: Οι θήκες κινητών είναι κάτι παραπάνω από ένα αξεσουάρ. Είναι η ασπίδα προστασίας της συσκευής σας, που επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του διατηρώντας την αξία του.