Beach Volley: Μποζάς. Τουρνουά σαν και αυτό δεν υπάρχει πουθενά!

Δε θα πούμε πως ο θεσμός «Beach volley Μποζάς» είναι το καλύτερο τουρνουά απ’ όλες τις Ελληνικές παραλίες, αλλά με σιγουριά λέμε πως«τουρνουά με τα χαρακτηριστικά αυτού, στην παραλία Μποζάς του Ασωπού, δεν υπάρχουν πουθενά!» Ότι κάνει τη διαφορά από τα μεγάλα τουρνουά βόλεϊ παραλίας, «ευχή και κατάρα» μας είναι να μην τα αποκτήσουν ποτέ στο Μποζά!
Εξηγούμε, αν για παράδειγμα στην επόμενη διοργάνωση, του 2016, μπουν από τους διοργανωτές χρηματικά έπαθλα που θα συγκεντρώσουν συμμετοχές της ελίτ του Ελληνικού Βόλεϊ, οπωσδήποτε το θέαμα θα ανεβεί, αλλά παράλληλα θα χαθεί η μοναδικότητα του Μποζά, αυτή που γνωρίζουν καλά όσοι συμμετέχουν. Κάποιοι από εμάς, δίνουμε το παρόν στη διοργάνωση όλα αυτά τα 8 χρόνια κι όταν αυτό τελειώνει, από την επόμενη ημέρα κιόλας, προσμένουμε να περάσει 1 χρόνος ώστε να έρθει η επόμενη διοργάνωση! Οι παλιοί συμμετέχοντες, έστω κι αργά, καταλάβαμε πως προτιμούμε αυτό το φιλικό-οικογενειακό φαινόμενο που λέγεται “beach volley Μποζάς», να παραμείνει όπως είναι, στον αιώνα τον άπαντα! Αρκεί μια ανάγνωση στα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, για να παρατηρήστε τα ευρηματικά κι αυτοσαρκαστικά ονόματα των ομάδων, πως «φωτογραφίζουν» το καλοκαιρινό αυτό θεσμό.
Και το 2015 λοιπόν, ο αριθμός θεατών και παικτών, αυξήθηκε. Γι’ αυτό φρόντισαν ξανά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασωπού, η Αθλητική Ένωση Δήμου Ασωπού, το Ν.Π. Δήμου Μονεμβασίας κι η πανέμορφη παραλία!
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όσους προσέφεραν, από το πρώτο σκάψιμο για στύλους και προβολείς, καθάρισμα και χτένισμα (!) άμμου, κουβαλητές, μικρούς και μεγάλους παίκτες, διαιτητές και «διαιτητές» μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, που το ακολούθησαν οι απονομές διπλωμάτων σε όλους όσους συμμετείχαν και το όμορφο beach party. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Ο καιρός ζεστός, το πρώτο Αυγουστιάτικο φεγγάρι γεμάτο, τα φώτα ακόμα αναμμένα φωτίζουν τα νερά του Μποζά και σε παρακινούν για μια ακόμη νυχτερινή βουτιά μετα-μουσικής και ζεις το καλοκαίρι που ονειρεύεσαι και θες να το ξαναζήσεις.
Ραντεβού τον Ιούλιο του 2016.