Σπαρτιατικός Ποδηλασία: Eπιτυχημένες εμφανίσεις στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας

?

Επιτυχημένες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Σπαρτιάτες ποδηλάτες στις  Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας που πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 25-26-27 Σεπτεμβρίου στον Αγ. Ανδρέα Αττικής με διοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και τον Δήμο Αθηναίων.

Με συμμετοχή 320 αθλητών από 40 σωματεία οι μικροί ποδηλάτες και ποδηλάτισσες ηλικίας 8 έως 14 ετών  απήλαυσαν ένα τριήμερο γεμάτο ποδήλατο.

Για την Σπάρτη η μεγάλη επιτυχία ήρθε στα μίνι μικρά από τον Παναγάκο Πέτρο του Α.Σ Μίλων, συνεργαζόμενο σωματείο με τον Σπαρτιατικό, καταλαμβάνοντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στη ατομική χρονομέτρηση.

Την Κυριακή και στο αγώνισμα αντοχής των παμπαίδων στο Μαρκόπουλο, ο Δημητρόπουλος Παναγιώτης του Σπαρτιατικού κατέλαβε την 3η θέση μετά από εξαιρετική προσπάθεια, σε ένα δίωρο αγώνα με έντονο συναγωνισμό.

Επίσης για τον Σπαρτιάτικο στην ατομική χρονομέτρηση η Μπαγιώκου Μαρία στα μίνι μικρά ήρθε 8η, ο Φάβρος Νίκος 9ος και ο Γρηγόρης Ηλίας 12ος στα μίνι μεγάλα, ενώ στους παμπαίδες ο Αναστασόπουλος Κώστας ήρθε 5ος στην ατομική χρονομέτρηση.

Ακόμη με τον Σπαρτιάτικο αγωνίστηκαν οι Αθανασάκης Θεόδωρος, Κωνσταντάκος Βασίλης, Σουλτάνης Γιάννης και Μπισμπής Γιάννης.

Την αποστολή συνόδεψαν οι προπονητές Γιαννιώσης Βασίλης και Βορβής Χρήστος ενώ σημαντική ήταν η στήριξη στην διοργάνωση και δυο Λακωνικών επιχειρήσεων,  χυμοί Λακωνίας και biogreco βιολογικά κοτόπουλα.

Επόμενος αγώνας για τους μικρούς ποδηλάτες του Σπαρτιατικού είναι την Κυριακή 4/10, στον αγώνα που διοργανώνεται από την Σπάρτη και τερματισμό στο Ξηροκάμπι.