Γιαννακόπουλος: Δεν τους παρεξηγώ, τους καταλαβαίνω.

Τη στιγμή που στον Ολυμπιακό προσπαθούν να πείσουν πως το ρόστερ «έκλεισε» και πως η ομάδα τους είναι πανέτοιμη, οι διοικούντες της ομάδα συνεχίζουν το βιολί τους, καταγγέλλοντας εκ νέου τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Από τη μεριά του όμως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όχι μόνο δε σηκώνει το γάντι της πρόκλησης, αλλά παραμένει πιστός στη θετική διάθεση που δείχνει απέναντί τους εδώ και πάρα πολύ καιρό και μάλιστα τους… δικαιολογεί. «Όλοι καταλαβαίνουμε τους λόγους που η ΚΑΕ ΟΣΦΠ σηκώνει τους τόνους. Έχουν τα εσωτερικά τους… Ούτε παρεξηγώ, ούτε κρατάω κακία. Η θετική διάθεσή μου απέναντί τους έχει φανεί καιρό και θα παραμείνει η ίδια».

Κατεγγελίες Ολυμπιακού κατά Γιαννακόπουλου

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε νέες καταγγελίες στον Αθλητικό Δικαστή για «παράνομη παρουσία» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στους Τελικούς και για δήλωσή του με την ολοκλήρωση της Α1.

Η τότε (13/4) απόφαση του ΑΣΕΑΔ είχε επιτρέψει στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός την είσοδο στους αγωνιστικούς χώρους κι η αρχή είχε γίνει απ’ το ΣΕΦ στην έναρξη της τελικής σειράς των playoffs. Η ΚΑΕ Ολυμπιακόςεξακολουθεί να ‘χει διαφορετική άποψη ως προς τη χρονική στιγμή και τον κατήγγειλε για την παρουσία του στο φαληρικό στάδιο, όπως και στο ΟΑΚΑ στη συνέχεια.

Συγχρόνως οι «ερυθρόλευκοι» εξακολουθούν να ‘χουν ενστάσεις για συγκεκριμένη δήλωσή του με την ολοκλήρωση της Α1, για την οποία επίσης το