MATCH MONEY Τρίτης: Travel BET!

Πολύ γεμάτο και εντυπωσιακό το μεσοβδόμαδο κουπόνι, μας κλείνει το μάτι και μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο.

Πραγματικά σαν… διαφήμιση γραφείου ταξιδίων μοιάζει το νέο κουπόνι μας. Η εβδομάδα δεν έχει αγώνες Τσάμπιονς/Γιουρόπα Λιγκ, οπότε ο προγραμματισμός σε πολλές χώρες εκμεταλλεύεται το κενό με εμβόλιμες αγωνιστικές ή αγωνιστικές κυπέλλων.

Ετσι, σε Α’-Β’ Ιταλίας, στο Βέλγιο, στην Πρέμιερ Σκωτίας, στην αγγλική Νάσιοναλ, στην Κύπρο, στο Περού έχουμε πλήρεις αγωνιστικές, πλέι οφ έχουμε στην Αμερική, ενώ κύπελλα έχουμε… παντού: Λιγκ Καπ σε Αγγλία, Γαλλία, Πορτογαλία, κι από κει και πέρα σε Γερμανία, σε Ισπανία, σε Ολλανδία, σε Ρωσία, σε Αυστρία, σε Ελβετία, σε Τσεχία, σε Δανία, σε Ελλάδα, σε Χιλή, σε Αργεντινή, σε Κολομβία και, το είπαμε, …παντού! Μέσα σε όλα αυτά, προσθέτουμε και ότι στη Λατινική Αμερική έχουμε ημιτελικούς στο Λιμπερταδόρες και προημιτελικούς στο Σουνταμερικάνα, προσθέτουμε και τα διάφορα ξέμπαρκα ματς από εδώ κι από κει, και η διαφήμιση του γραφείου ταξιδίων που λέγαμε στην αρχή ολοκληρώνεται.

Βάσει… ιεραρχίας, η σημερινή League of the Day θα έπρεπε να πάει στην Ιταλία. Ομως η Ιταλία, όπως και τα υπόλοιπα μεγάλα και εμπορικά πρωταθλήματα, παίρνει πολύ συχνά πρωταγωνιστικό ρόλο στα τεύχη της Παρασκευής, οπότε θεωρήσαμε σωστό να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία και να παίξουμε αυτή τη φορά με το Βέλγιο και τον Ανέστη Ζαχαράκη, προβάλλοντας σε αυτό το τεύχος ένα πρωτάθλημα από αυτά που λέμε… δεύτερης γραμμής. Το ‘χαμε πει εξάλλου από την αρχή, στη League of the Day σαφώς και τον πρώτο λόγο θα έχουν τα 5+1 γνωστά και μη εξαιρετέα πρωταθλήματα, όμως σε κάθε ευκαιρία θα κάνουμε τη… μίνι έκπληξη. Βολεύει βέβαια και η εμβόλιμη αγωνιστική του Βελγίου, που, λόγω των πολλών αλλαγών στους πάγκους, φαίνεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Σε κάθε περίπτωση, ό,τι είδους παίκτης κι αν είστε, και σε όποια διοργάνωση ή χώρα κι αν αρέσκεστε να παίζετε, στο Match Money της Τρίτης θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για το παιχνίδι σας, όσο λαμπερά ή όσο ταπεινά κι αν είναι τα ματς που σας ενδιαφέρουν. Γιατί, και το έχουμε πει πολλές φορές και θα το επαναλάβουμε άλλες τόσες, για έναν παίκτη του στοιχήματος όλα τα παιχνίδια έχουν την ίδια βαρύτητα, είτε οι αντίπαλοι λέγονται Ρεάλ – Μπαρτσελόνα είτε… Μπρομαποϊκάρνα – Νταλκούρντ.

Καλή μελέτη και καλά αποτελέσματα!