MATCH MONEY Παρασκευής: Show time!

Το κουπόνι του Σαββατοκύριακου είναι από τις περιπτώσεις που λέμε από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις…
Το κουπόνι του Σαββατοκύριακου είναι από τις περιπτώσεις που λέμε από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις… Από το δικό μας ντέρμπι δικεφάλων και κορυφής στο ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ; Από την Πρέμιερ Λιγκ, το Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το Μάντσεστερ Σίτι – Αρσεναλ; Ή μήπως από την Μπουντεσλίγκα και το Ντόρτμουντ – Μπάγερν;

Και συνεχίζουμε! Στη Γαλλία έχουμε Σεντ Ετιέν – Λυών, το πλέον παραδοσιακό ντέρμπι του γαλλικού ποδοσφαίρου, στην Ιταλία Τζένοα – Σαμπντόρια, ενώ στο Βέλγιο και στη Δανία το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα δικά τους κλάσικος, Αντερλεχτ – Μπριζ και Κοπεγχάγη – Μπρόντμπι. Και όλα αυτά ενώ ακόμη δεν έχουμε καν αναφέρει τα δύο μεγαλύτερα ντέρμπι του προγράμματος, το ντέρμπι Παουλίστα στη Βραζιλία μεταξύ Κορίνθιανς και Παλμέιρας, που ειδικά φέτος είναι και ντέρμπι τίτλου, και φυσικά το σουπερκλάσικο στην Αργεντινή, Ρίβερ Πλέιτ εναντίον Μπόκα Τζούνιορς. Και δεν το προχωράμε ακόμη περισσότερο, γιατί κλάσικο έχουμε και στην Παραγουάη και στο Εκουαδόρ και… παντού!

Η σημερινή League of the Day, λοιπόν, είχε πολλούς μνηστήρες, αλλά τελικά την κέρδισε η Πρέμιερ Λιγκ και ο Νίκος Ρεσπέρης, καθώς και το Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βγάζει στοιχηματικό ενδιαφέρον, και  συνολικά «το πιο λαμπερό πρωτάθλημα του κόσμου» δείχνει να έχει καλή αγωνιστική.

Από κει και πέρα, τα γνωστά που περιμένουμε σε ένα φθινοπωρινό κουπόνι Νοεμβρίου. Δηλαδή, πλήρες πρόγραμμα σε όλα τα πρωταθλήματα, που πλέον τρέχουν με φουλ ρυθμούς και βρίσκονται στην ίσως καλύτερη περίοδο για στοίχημα! Με κερασάκι βέβαια στην τούρτα του προγράμματος, τον πρώτο γύρο του FA Cup, ίσως τον πιο… τζογαδόρικο κυπελλικό γύρο του κόσμου.

Καλή μελέτη και καλά αποτελέσματα!