Σπάρτη: Γλυκιά ήττα παραμονής. (βίντεο)

Η Σπάρτη ηττήθηκε 5-0 την τελευταία αγωνιστική στο Γεντί Κουλέ από τον ΟΦΗ. Μια γλυκιά ήττα παραμονής στη Football League αφού την ίδια ώρα η Αναγέννηση Καρδίτσας έχανε εντός έδρας από τον Άρη. Σπάρτη και Αναγέννηση Καρδίτσας ισοβάθμησαν στους 34 βαθμούς με την Σπάρτη να υπερτερεί στα γκολ στους μεταξύ τους αγώνες. Η Σπάρτη έχει νικήσει 2-0 στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης την Αναγέννηση Καρδίτσας ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε νικήσει 1-0 στον αγώνα του πρώτου γύρου στη Καρδίτσα.  

H Σπάρτη ταξίδεψε στη Κρήτη με 14 ποδοσφαιριστές και δυο Σπαρτιάτες, τους Κώστα Οικονόμου και Τάκη Αποστολάκο στο πάγκο της ομάδας.

Ο ΟΦΗ κατέκτησε το πρωτάθλημα της Football League, την άνοδο στη Football League και ο Μάνος τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Πρωταγωνιστής στο σημερινό αγώνα ο επιθετικός του ΟΦΗ σκόραρε στο 11′ στο 25′ και στο 68′ για το χατ-τρικ του με τον Κουτσιανικούλη να σκοράρει ενδιάμεσα το 3-0 (στο 64′) και τον Παπαστεριανό να διαμορφώνει το τελικό 5-0 στο 70′.

Οι συνθέσεις:
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Παπαστεριανός, Νάστος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Μάνος, Βουό
ΣΠΑΡΤΗ (Κώστας Οικονόμου): Μπακοδήμος, Γραικός, Σάββα, Δοδοντσάκης, Βοσνακίδης, Τσιόφου, Οικονομόπουλος, Κωστάκης, Κολτσίδας, Μουζακίτης, Καζβιρόπουλος

https://youtu.be/9qpgTxbFtQs