Σπάρτη: Διάψευση για πιθανή αποχώρηση Βαζέχα. Δήλωση

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime», o Κριστόφ Βαζέχα είναι έντονα δυσαρεστημένος από την στάση της διοίκησης της Σπάρτης να επαναφέρει τους νεοαποκτηθέντες παίκτες τους οποίους ο ίδιος «έκοψε» από την προετοιμασία, γεγονός που τον οδηγεί ακόμα και σε σκέψεις αποχώρησης.

Άμεση η αντίδραση της ΠΑΕ και του 54χρονου τεχνικού.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ όπου διαψεύδει τα εν λόγω δημοσίευμα της εφημερίδας. Δήλωση Βαζέχα

Η ομάδα μας όπως και ο προπονητής μας διαψεύδει τις αναρτήσεις που εγιναν απο διάφορα δημοσιογραφικα σάιτ περι αποχωαποχώ του προπονητή μας.  Συγκεκριμένα ο κύριος Βαζέχα έκανα την εξής δήλωση.

Με μεγάλη μου έκπληξη είδα σε αθλητική ιστοσελίδα ότι υπάρχει σκέψη αποχώρησης μου από την ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΑΕ. Μόλις μια εβδομάδα στην ομάδα και το μόνο που μπορώ να δηλώσω είναι ότι δεν υπάρχει καμία άλλη σκέψη εκτός από το να δουλέψω με τους συνεργάτες μου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η επικοινωνία με την διοίκηση της ΣΠΑΡΤΗΣ είναι άψογη και τα μικροπροβλήματα που προκύπτουν επιλύονται με την καλύτερη δυνατή αντίδραση. Άρα οι φήμες περί αποχώρησης μου δεν είναι αληθείς και δεν θα επιτρέψω να αγγίξουν το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. 

Με εκτίμηση
Kristof bazexa