Πρωταθλητής Ελλάδας στο όμνιουμ ο Πέτρος Παναγάκος! (φωτογραφίες)

Πρωταθλητής Ελλάδος ο ποδηλάτης του Σπαρτιατικού Γ.Σ. Πέτρος Παναγάκος, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όμνιουμ, που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο στις 28/07/2021.

Το όμνιουμ, το οποίο είναι και Ολυμπιακό αγώνισμα , είναι συνδυασμός τεσσάρων (4) επιμέρους αγωνισμάτων (σκράτς, τέμπο, αποκλεισμός, πόντοι).

Ο Πέτρος Παναγάκος, ο οποίος θα φορά την φανέλα του Πρωταθλητή Ελλάδος, ήταν εξαιρετικός και στα 4 επιμέρους αγωνίσματα και κατέλαβε την 1η θέση και στα τέσσερα.

Στην γενική βαθμολογία στην κατηγορία παίδων ο Πέτρος Παναγάκος συγκέντρωσε 150 πόντους, με 2ο τον Διονύση Θεοδόση της ΑΕΚ Τρίπολης με 111 πόντους και 3ο τον Αλέξανδρο Πολυδωρόπουλο του Π.Ο. Πατρών με 105 πόντους.

Ο έταιρος ποδηλάτης του Σπαρτιατικού Γιάννης Αναστασόπουλος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στα 3 πρώτα αγωνίσματα, αλλά υστέρησε σημαντικά στο αγώνισμα των πόντων, με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 11η θέση.

Κοντά στους αθλητές του Σπαρτιατικού, βρέθηκε ο πρωτεργάτης των επιτυχιών Προπονητής Βασίλης Γιαννιώσης.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων, παίδων, κορασίδων συνεχίζεται με τα υπόλοιπα αγωνίσματα την Παρασκευή 30/07, το Σάββατο 31/07 και την Κυριακή 01/08.