Όταν η Α.Ε. Σπάρτη νικούσε τον ΟΦΗ σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης! (βίντεο))

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, η Α.Ε. Σπάρτη επικρατεί 1-0 του ΟΦΗ με γκολ του Κώστα Ηλιόπουλου. Ένας αξέχαστος αγώνας για όλους τους Σπαρτιάτες και τους Λάκωνες που είχαν την τύχη να βρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης εκείνο το Σάββατο.

Από το πρώτο δευτερόλεπτο του βίντεο με τα στιγμιότυπα του αγώνα μπαίνει ο καθένας στο κλίμα για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι φίλοι της Α.Ε. Σπάρτης στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

Μια υγιή ομάδα υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Αντωνίου εκπροσώπησε επάξια την Σπάρτη κάνοντας μια πολύ καλή πορεία και τερματίζοντας στην 7η θέση του πρωταθλήματος της Football League.

Το isports.gr σας θυμίζει τα αναλυτικά στοιχεία του αγώνα:

Σπάρτη (Σωτήρης Αντωνίου): Μελισσάς, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος, Καρτσαμπάς (60′ Ηλιόπουλος),  Γκαλίτσιος, Μπανούσης, Αναστασόπουλος,  Σιώπης, Μπουντόπουλος, Μουζακίτης, Αναστασάκος.

Αναπληρωματικοί: Γκραβαρίτης, Οικονομόπουλος, Ηλιόπουλος, Κατσίκης, Κοτσαρίδης, Χάδιαρης, Φράγκος.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Δερμιτζάκης, 26 Κιάσσος, 28 Βαλλιάνος,  8 Όστοιτς,  20 Κομεσίδης, 6 Νάστος, 82 Μητρόπουλος (60′ Μπόατενγκ), 11 Μάνος (46′ Πάγκαλος), 10 Χαντί, 7 Μιλοσάβλιεβ (69′ Πορτουλίδης), 30 Όγκμποε.

Αναπληρωματικοί: Δαύκος, Κώτσιος, Πορτουλίδης, Πάγκαλος, Μπόατενγκ, Χίζι, Ράντι, Παντίδος, Αντουκόρ.

Διαιτητής: Mανούχος (Aργολίδας), Βοηθοί: Τζιλίρης (Πειραιά), Δουλγεράκης (Αν. Αττικής)