Αμυκλιακός: Μια μεγάλη νίκη αφιερωμένη στο Πέτρο Παναγιωτακάκο. Πρωταθλητής Χειμώνα.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Αμυκλιακού που αφιερώνει την νίκη επί του Μολαϊκού στον Παναγιωτακάκο

Η ομάδα μας πέτυχε μια μεγάλη και καθοριστική νίκη στο ντέρμπι του Πρωταθλήματος της 11ης αγωνιστικής με σκορ 2-1 απέναντι στον Μολαϊκό.

Μια νίκη που αφιερώνουμε στον άτυχο Πέτρο Παναγιωτακάκο ο οποίος έσπασε το καρπό του και αναμένεται αύριο να χειρουργηθεί. Του ευχόμαστε να επανέλθει δυνατός και σύντομα κοντά μας στα γήπεδα. Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας είναι και θα είναι δίπλα στον Πέτρο.

Σκόρερ των δυο τερμάτων μας ήταν ο Αλέξανδρος Κρεββατάς. Ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ που πέτυχε ο Παντούδης, ήταν μια στιγμή που διαμαρτυρηθήκαμε έντονα.

Η νίκη συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση που μας δίνει προβάδισμα 4 βαθμών στη μάχη του πρωταθλήματος έναντι του Μολαϊκού και 6 έναντι του Άρη Σκάλας και του Ήφαιστου Βρονταμά.

Ευχαριστούμε το φίλαθλο κόσμο που έδωσε βροντερό παρών παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Αυτή ήταν η 9η νίκη στο Πρωτάθλημα σε σύνολο 11 αγώνων και με την λήξη του 1ου γύρου της Α’ κατηγορίας Λακωνίας, η ομάδα μας αναδεικνύεται Πρωταθλήτρια Χειμώνα.
Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουμε σε άλλο ένα ντέρμπι τον Άρη Σκάλας στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 3 μ.μ.

Αμυκλιακός: Τρακάκης, Πλατάνας, Λάσκος, Χριστάκης, Ζώης, Βλάχος, Παναγιωτακάκος (30′ Παντούδης), Λαζαρίδης (80′ Μανίκας), Κρεββατάς, Ξιφαράς (Θεοδωρόπουλος), Λάτσης (90′ Τσακωνάκος).