Καρυάτιδες: Αγιασμός και εντυπωσιακή πρεμιέρα με εξάρα! (φωτογραφίες)

Η πρεμιερα του Πρωταθληματος Β Εθνικης Γυναικων ξεκινησε με τις Καρυατιδες στο 2ο Ομιλο να πετυχαινουν μια τεραστια νικη με σκορ 6-0 πέρνωντας στην ουσια τη ρεβανς επι του γνωριμου απο τα παλια αντιπαλου Φειδωνα Αργους οταν εχασε η ομαδα μας την ανοδο στη Β Εθνικη την αγωνιστικη χρονια 2015-2016 απο την αναφερόμενη ομαδα.

Η επιμονη στη σκληρη δουλεια και η υπομονη στα δυσκολα που κατα καιρους περασε η ομαδα δικαιωθηκε αποδεικνυωντας σημερα οτι οι Καρυατιδες μεσα απο τις δυσκολιες βγηκαν πιο δυνατες,με νεο διοικητικο συμβουλιο κ προπονητικο team με ορεξη για να προσφερουν στην ομαδα καταφεραν πλεον να στεκονται επαξια στα σαλονια της Β Εθνικης σαν ενας αξιος αντιπαλος!!!

Πριν την αναλυση της αρχικης εντεκαδας της ομαδας μας στον σημερινο αγωνα, καλοσωριζουμε στην ομαδα μας τη ΤΑΤΙΑΝΑ ΝΤΟΥΡΚΟΒΙΤΣ. Η 22χρονη μεσοεπιθετικος αποτελει τη νεα μεταγραφη της ομαδας απο το Μαυροβουνιο με πλουσιο και βαρυ βιογραφικο μιας και αποτελειται απο 50 συμμετοχες στη Εθνικη Μαυροβουνιου απο το 2014 μεχρι το 2018 καθως και συμμετοχη στο Champion league με την ομαδα της Breznica το 2016 και το 2017.

Η 11αδα του σημερινου αγωνα: Τερματοφυλακας Καββουρη Δεσποινα, Νικολακακου Εβελινα, Πετρουλια Αργυρω, Παπαγιαννη Γιωργια, Αντωνιου Πεννυ, Γοματου Ελενη, Κουτσοβασιλη Αλεξια, Μπορμπουδακη Νικολεττα, Ντουρκοβιτς Τατιανα, Κοντογονη Βασιλικη, Λαμπρακη Ιωαννα.

Αλλαγες: Λιναρδακη Αναστασια, Κοζακη Μαρισσα

Προπονητης: Ηλιοπουλος Χρηστος

Ευχαριστουμε πολυ τη διαιτησια του σημερινου αγωνα για την αριστη διαιτησια τους καθως και την φιλοξενουμενη ομαδα του Φειδωνα και ευχομαστε περαστικα στο τραυματισμο της συμπαιχτριας τους!!!

Πριν απο την εναρξη του αγωνα πραγματοποιηθηκε και ο καθιερομενος αγιασμος για την νεα αγωνιστικη χρονια της ομαδας μας!!!

 

Ευχαριστουμε το κοσμο που μας στηριξε στο σημερινο μας αγωνα και ευελπιστουμε οτι θα συνεχισουμε να βλεπουμε το κοσμο της Σπαρτης στους αγωνες μας!!