Σπάρτη: Ανακοίνωση της διοργανώτριας για αφαίρεση βαθμών για Ράντι

Οι διοικούντες της Σπάρτης έχουν επανειλημμένως υποστηρίξει ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τις προσφυγές και ότι όλες οι οφειλές θα τακτοποιηθούν.

Μετά τους Κατσίκη και Μπουζούκη – πατήστε εδώ – η διοργανώτρια ανακοίνωσε την αφαίρεση τριών βαθμών, για ανεξόφλητες οφειλές στον Ίμπαν Ράντι, εκτελώντας σχετική απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Το τελευταίο περιθώριο να τα βρουν με τον παίκτη 5 εργάσιμες μέρες μετά από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, δηλαδή ως τις 19/11, προκειμένου να επιστραφούν οι 3 βαθμοί.

Η ανακοίνωση της Football League:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ.: 109/2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στη FOOTBALL LEAGUE την 2/11/2018, και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή IYANGA IBAN TRAVIESO, από την ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ε.Π.Ο. (άρθρο 24 παράγραφος 4 του Κ.Ι.Μ.Π.) αν η ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΑΟ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την 19-11-2018, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».