Καρυάτιδες: Απόλυτο, δεύτερη εκτός έδρας νίκη και πρωτιά!

Οι Καρυάτιδες αντιμετώπισαν τις Αμαζόνες Θεσπρωτίας στο Δημοτικό γήπεδο Παραμυθιάς στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Γυναικών.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-1 με απευθείας φάουλ στα 35 μέτρα από την Λαμπράκη. Στο δεύτερο ημίχρονο η βροχή έγινε ακόμη πιο έντονη. Το 2ο γκολ έβαλε η Κουτσοβασίλη Αλεξία και το 3ο γκολ από κομπίνα σε κόρνερ το εβαλε η Γομάτου Ελενη. Ο αντίπαλος παρέμεινε μαχητικός μέχρι τέλος και κατάφερε και έβαλε γκολ από φάουλ. Οι συνθήκες ακραίες και για τις 2 ομάδες λόγω ασταμάτητης βροχής παρόλα αυτά από την αρχή η ομάδα μας ήταν ανώτερη του αντιπάλου μέχρι τέλους.

Μετά τη νίκη αυτή, οι Καρυάτιδες βρίσκονται στην πρωτη με 9 βαθμους πετυχαίνοντας το 3 στα 3!

Επόμενος αγώνας σε ένα ματς φωτιά είναι με τον Εθνικο Καλαματας στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτη στις 2 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης 15:00.

Καββούρη Δέσποινα στο τερμα

Εβελίνα Νικολακάκου, Γεωργία Παπαγιάννη, Αργυρώ Πετρούλια, Πέννυ Αντωνίου, Ελένη Γομάτου, Νικολέττα Μπορμπουδάκη, Τατιάνα Ντζούρκοβιτς, Ελένη Γομάτου, Βασιλική Κοντογόνη, Γιάννα Λαμπράκη.

Αλλαγές: στη θέση της Ελένης Γομάτου μπήκε η μικρή μας 14χρονη Μαριαμ Παινέση προερχόμενη από τις ακαδημίες των Καρυάτιδων κάνοντας επίσημα τη πρώτη της συμμετοχή σε αγώνα της ομάδας μας στη Β Εθνική